Tânăra care s-a sacrificat pentru a-i salva viața fetiței sale, a murit

2516

Roxana Dragomir, o tânără de 26 de ani care a ales să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, a murit aseară, după o luptă cruntă cu cancerul.

"Abia reușesc să-mi adun gandurile să pot relata ce s-a intamplat. Roxana a decedat în urma cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai facut față. În urma cu 3 zile a intrat in coma, până asta-seara cand a facut infarct nemaiputand fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cat de rau ne pare. A fost o curajoasă până in ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei ramane tot timpul in inimile noastre! Să ne rugam pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!", este mesajul postat pe pagina de Facebook Ajutor pentru Roxana.

Roxana a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată.

Nu a renunțat la sarcină, pentru a-și îngriji mai întai de toate sănătatea, ci a ales să își aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să își pună în pericol propria viață.

VEZI ȘI: Apel pe Facebook pentru salvarea unei tinere care a ales să moară pentru a-și salva fiica!

"Pentru a supraviețui a trebuit ca Maya sa vină pe lume prematur, iar mamei să i se amputeze piciorul. Roxana a văzut-o pe Maya doar la nastere câteva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator, iar Roxana trimisă la alt spital pentru amputarea piciorului", au scris prietenii și familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook în luna ianuarie a acestui an.

Depășiți de costuri, familia și prietenii au făcut un apel public de ajutor. Iar cei care au sărit în ajutorul Roxanei nu au fost deloc puțini.

Însă, femeia a pierdut lupta cu cancerul, decesul ei fiind anunțat în această seară.

sursa reporterntv.ro/


Articole postate de același autor
4073

10 recomandări pentru botez

1. Înger păzitor copilul primește la naștere, iar nu la botez. De aceea, ipoteză că copilul trebuie neapărat botezat că să primească „îngeraș” – face parte din „teologia băbească”. 2. Mama are voie să iasă din casă până la botezul copilului. De aceea mama va ieși din casă, și va face treburi necesare și vizite […]


Foto