Sfințirea pietrei de temelie a Centrului Social de pe lângă biserica „Sf. Ierarh Nicolae” din or. Cricova

1126

Marți, 27 septembrie, după Sfânta Liturghie prilejuită sărbătorii Înălțării Sfintei Cruci, a avut loc Slujba de Sfințire a pietrei de temelie a Centrului Social de pe lângă biserica „Sf. Ierarh Nicolae” din or. Cricova.

Slujba de Sfințire fost oficiată de către Protopopul sectorului III, Chișinău, Prot. mitr. Zosima Toia, alături de care s-au rugat Arhim. Nicolae (Roșca), Duhovnicul și administratorul Mănăstirii „Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron” din Chișinău, Prot. mitr. Corneliu Dobrogeanu, parohul bisericii „Tuturor Sfinţilor Români” din Chișinău, Prot. mitr. Vasile Stamati, parohul bisericii „Sf. Cuv. Parascheva” din com. Ciorescu, mun. Chișinău și Prot. Nicolae Andrieș, parohul bisericii din Cricova.

La slujba de punere a pietrei de temelie au participat cre­din­cio­­șii din localitate, dar și auto­ri­tă­­țile locale care sprijină inițiativa preotului-paroh și a parohienilor în vederea edificării Centrului Social de pe lângă biserica „Sf. Ierarh Nicolae” – un obiectiv atât de necesar pentru creștinii din orașul Cricova.

Odată finisat, Centru Social va găzdui Școala duminicală, o cantină socială, o încăpere amenajată pentru copii, dar și alte obiective pentru o mai bună desfășurare a activităților social-filantropice din cadrul parohiei.

Doritorii de a susține acest proiect de suflet, sunt rugați să apeleze la Tel. 060053420, preot-paroh Nicolae Andrieș.

Sursa: http://protopopiatchisinau.md/


Articole Asemănătoare
1201

“Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat.” (Matei 25.36)

Vizită la Internatul Psihoneuorologic din s. Brânzeni, r-ul Edineţ De mai multe ori am auzit despre acest internat dar nici o dată nu am vizitat bolnavii de acolo. Iată că anul acesta Bunul Dumnezeu ne-a binecuvântat să ajungem acolo şi să comunicăm cu acesti bolnavi. Am rămas plăcut surprins de faptul că unii bolnavi fizic […]

Articole postate de același autor
6274

O întrebare iubirii

– De ce L-a dat Dumnezeu pe Fiul Său, Iisus, spre jertfă “şi încă jertfă de cruce”? – Pentru că singurul grai care mai poate răzbi până la inima oamenilor s-a dovedit că nu mai rămâne altul, decât Jertfa Cuiva pentru ei. Când moare cineva pentru tine, pe acela nu-l poţi uita niciodată. La începutul […]