PS Ioan, Episcop de Soroca a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din s. Moara de Piatră, r. Drochia

462

În ziua prăznuirii Sfinților 33 de Mucenici din Melitina, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din satul Moara de Piatră, raionul Drochia.

Din soborul de slujitori au făcut parte prot. Pavel VULUȚĂ, protopop de Drochia, prot. Vitalie BIBICA, parohul bisericii gazdă, clerici ai Eparhiei de Bălți și Fălești, dar și din cea a Edinețului și Briceniului.

Pentru slujirea preoțească pilduitoare, părintele paroh Vitalie BIBICA a fost decorat cu dreptul de a purta mitră, iar enoriașii care au contribuit la lucrările de reparație a bisericii s-au învrednicit de diplome arhierești.

După slujbă a urmat sfințirea exteriorului locașului sfânt și mesajul arhieresc de binecuvântare și felicitare adresat credincioșilor.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
363

Beneficiarii Centrului Elisabeta au primit daruri în perioada Sărbătorilor de iarnă

Peste 30 de beneficiari ai Centrului de consiliere și sprijin ”Sfânta Elisabeta” din Chișinău au primit daruri în perioada Sărbătorilor de iarnă (decembrie 2021 – ianuarie 2022). Tinerii voluntari ai Centrului Elisabeta au împărțit cadouri familiilor cu mulți copii, mamelor singure și femeilor care au trecut prin criza de sarcină, iar acum se bucură de […]


Foto