Preotul Octavian Moșin s-a învrednicit de Ordinul mitropolitan ”Meritul Bisericesc”

939

În data de 3 iunie 2017, când părintele protoiereu Octavian Moșin, președintele Sectorului sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret şi redactorul şef al PP "Altarul Credinţei", sărbătorește 40 de ani de viață, a fost invitat la Palatul Mitropolitan de către ÎPS Vladimir.

Părintele omagiat a fost felicitat de către Întâistătătorul BOM, care i-a adresat alese cuvinte de felicitare și de încurajare în ascultările sale de slujitor și de cadru didactic.

Drept recunoștință pentru truda depusă întru formarea duhovnicească a tinerilor, părintele a fost decorat cu înalta distincție mitropolitană – Ordinul ”Meritul Bisericesc”, gradul II.

Pr. Octavian a fost profund emoționat, mulțumind Înaltpreasfinției Sale pentru grija părintească și relatându-i ierarhului despre programele de master creștin din cadrul USM.


Articole Asemănătoare
1007

Copiii angajaţilor Academiei de Poliţie în grija instituţiei

  Astăzi, 6 iunie, angajaţii Academiei de Poliţie „Ştefan cel Mare” ce-şi gătesc copilaşii în clasa I, au fost invitaţi la serviciu împreună cu odraslele. 12 copilaşi au fost mângâiaţi cu dulciuri, rechizite şcolare şi cărţulii ziditoare pentru vârsta lor. Evenimentul a purtat un caracter mai festiv, desfăşurându-se în sala de şedinţe a instituţiei. Evenimentul […]

    Articole postate de același autor
    5911

    Când cazi, să ai grijă să cazi cu fața în sus!

    Dacă omul cade în păcat și se întâmplă de repetă acel păcat, cum se poate mântui? Se ajunge la deznădejde? Nu. Să nu se ajungă niciodată la deznădejde! În rugăciunea a doua de la Sfântul Maslu se spune: Tu ești Cel ce ai zis: De câte ori vei cădea, scoală-te și te vei mântui. Adică […]