Parohia ”Întâmpinarea Domnului” încurajează angajații Spitalului Clinic Municipal ”Sf. Arh. Mhail”

169

Vineri, 1 mai, a fost vizitat Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arh. Mhail”. Din partea enoriașilor bisericii ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM au fost oferite mai multe daruri atât de necesare lucrătorilor medicali.

Pe de o parte au fost donate echipamente de protecție: 15 salopete, 30 de halate și 2 Pulse Oximetri în valoare de 6000 de lei. Apoi au fost transmise produse alimenatre pentru anagajații instituției cazați temporar pe teritoriul instituției, fiind implicați în lupta cu COVID-19.

Bunurile au fost transmise de către preotul Octavian Moșin, iar din partea spitalului au fost prezente dna Svetlana Chișlaru, vicedirector medical, și dna Alina Comerzan, asistentă medicală superioară. Fiind în preajma Duminicii Femeilor Mironosițe, pentru doamnele prezente la datorie au fost oferite flori de primăvară, drept recunoștință și prețuire pentru truda ce o depun.

Dna S. Chișlaru a mulțumit bisericii USM pentru frumoasa colaborare și deschidere, dăruind parohiei volumul omagial al Spitalului Clinic Municipal ”Sf. Arh. Mihail”


Articole postate de același autor
2725

Oare de ce suferim?

Când sufletul e smerit şi Duhul lui Dumnezeu este în el, atunci omul este fericit cu duhul în iubirea lui Dumnezeu. Când simte mila Domnului, sufletul nu se mai teme de nimic, de nici o nenorocire pe pământ, ci doreşte să fie pururea smerit înaintea lui Dumnezeu şi să iubească pe fratele. Dar dacă sufletul […]