Parohia ”Întâmpinarea Domnului” încurajează angajații Spitalului Clinic Municipal ”Sf. Arh. Mhail”

136

Vineri, 1 mai, a fost vizitat Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arh. Mhail”. Din partea enoriașilor bisericii ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM au fost oferite mai multe daruri atât de necesare lucrătorilor medicali.

Pe de o parte au fost donate echipamente de protecție: 15 salopete, 30 de halate și 2 Pulse Oximetri în valoare de 6000 de lei. Apoi au fost transmise produse alimenatre pentru anagajații instituției cazați temporar pe teritoriul instituției, fiind implicați în lupta cu COVID-19.

Bunurile au fost transmise de către preotul Octavian Moșin, iar din partea spitalului au fost prezente dna Svetlana Chișlaru, vicedirector medical, și dna Alina Comerzan, asistentă medicală superioară. Fiind în preajma Duminicii Femeilor Mironosițe, pentru doamnele prezente la datorie au fost oferite flori de primăvară, drept recunoștință și prețuire pentru truda ce o depun.

Dna S. Chișlaru a mulțumit bisericii USM pentru frumoasa colaborare și deschidere, dăruind parohiei volumul omagial al Spitalului Clinic Municipal ”Sf. Arh. Mihail”


Articole postate de același autor
6343

Sfaturi pentru viaţa de familie de la Părintele Proclu Nicău

Părinte, vin tineri să vă întâlnească? Ce le spuneţi? Păi ce să le spun? Uite ce e… Întâi de toate îi primesc aici pe cei tineri căsătoriţi, fie că au copii, fie că nu. Vin mulţi, dar întâietate au aceştia, tinerii care vor să-şi facă o familie. Şi le spun aşa: Uitaţi ce este… Dacă […]