Mesaj de condoleanțe pentru rudele victimelor atentatului de pe Aeroportul internaţional din Istanbul

1828

Am aflat cu tristețe și  durere în suflet de groaznicul atentat terorist de pe Aeroportul internaţional „Atatürk” din capitala Turciei, Istanbul, comis în data de 28 iunie 2016, atentat care a provocat moartea a 41 de persoane nevinovate și rănirea altor 239.

Îmi exprim cele mai sincere condoleanțe pentru familiile îndurerate și suntem alături de cei care se luptă în acest moment pentru viața lor.

Ne rugăm Bunului și Preamilostivului Dumnezeu să odihnească în pacea și iubirea Sa nemărginită sufletele celor decedați și să dăruiască vindecare grabnică celor răniți.

În societatea de astăzi, zdruncinată de grave și din ce în ce mai numeroase probleme de ordin moral și social  care escaladează adeseori în acte de violență, oamenii trebuie să înțeleagă necesitatea conviețuirii în pace şi înțelegere pentru binele comun și să respecte demnitatea persoanei umane create de Atotțiitorul, indiferent de etnie sau orientare religioasă.

Cu arhierești binecuvântări,

+ VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE


Articole postate de același autor
16509

Prezenţa copiilor la Sfânta Liturghie – îi luăm la Biserică sau să-i lăsăm acasă?

Ce să facem când copiii nu au răbdare să stea la Sfânta Liturghie…să-i mai luam la Biserică sau să-i lăsăm acasă? Și într­-un fel și într-­altul: mai aduci copilul la biserică să nu­-și uite de biserică, îl mai lași și acasă, pentru că nu are răbdare… Slujbele noastre sunt făcute pentru oameni mari, pentru oameni […]