Mesaj de condoleanțe pentru rudele victimelor atentatului de pe Aeroportul internaţional din Istanbul

1330

Am aflat cu tristețe și  durere în suflet de groaznicul atentat terorist de pe Aeroportul internaţional „Atatürk” din capitala Turciei, Istanbul, comis în data de 28 iunie 2016, atentat care a provocat moartea a 41 de persoane nevinovate și rănirea altor 239.

Îmi exprim cele mai sincere condoleanțe pentru familiile îndurerate și suntem alături de cei care se luptă în acest moment pentru viața lor.

Ne rugăm Bunului și Preamilostivului Dumnezeu să odihnească în pacea și iubirea Sa nemărginită sufletele celor decedați și să dăruiască vindecare grabnică celor răniți.

În societatea de astăzi, zdruncinată de grave și din ce în ce mai numeroase probleme de ordin moral și social  care escaladează adeseori în acte de violență, oamenii trebuie să înțeleagă necesitatea conviețuirii în pace şi înțelegere pentru binele comun și să respecte demnitatea persoanei umane create de Atotțiitorul, indiferent de etnie sau orientare religioasă.

Cu arhierești binecuvântări,

+ VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE


Articole postate de același autor
11963

Remedii duhovnicești împotriva supărării

Când eram bolnavă, mă supăram pe copii că nu mișcau un deget ca să mă ajute. Am venit la părinte ca să-l întreb ce să fac: – Când te vei simți obosită, mi-a răspuns el, să-ți faci semnul crucii și să spui: „Fac acest lucru pentru Hristos”, și Hristos te va ajuta. Am ascultat sfatul părintelui. […]