Liturghie aniversară în s.Pînzăreni

1557

În ajunul hramului, luni, 20 noiembrie 2017, în biserica „Sf.Arh.Mihail și Gavriil” din satul Pînzăreni, raionul Fălești, a fost oficiată sfânta Liturghie de un sobor de preoți, avându-l ca protos pe părintele-blagocin Anatolie Negură.

Slujba a fost prilejuită de aniversarea a 30 de ani de viață ai părintelui-paroh Nicolae Fusu. Sărbătoarea a fost înfrumusețată de interpetarea liturgică a corului Axion, format din preoți și preotese. Din numele confraților preoți, dar și a enoriașilor părintele-blagocin Anatolie i-a adresat omagiatului părinte Nicolae sincere felicitări, dorindu-i mulți ani, multă sănătate, binecuvântare și înțelepciune de la Dumnezeu, pentru a-și îndruma păstoriții și familia pe calea îngustă a mântuirii.

La capitolul felicitărilor ne alăturăm și noi confrații preoți, dorindu-vă, părinte Nicolae, ca bunul Dumnezeu să vă dăruiască multă sănătate, să vă binecuvinteze cu mulți ani, ca să vă bucurați de roadele semănăte a Cuvântului lui Dumnezeu.

La mulți ani, părinte Nicolae.

sursa http://ephbalti.md


Articole postate de același autor
3035

„Născută la 24 de săptămâni fetița mea a supraviețuit unei sarcini de mare risc”

Sarcina mea a început ca multe altele. Două liniuțe la testul de sarcină, șoc, bucurie, apoi o dragoste copleșitoare.  Eu și soțul meu eram foarte entuziasmați. I-am mulțunit lui Dumnezeu pentru dar, pentru că ne-a dat încă o șansă după sarcina pierdută în primul trimestru. Creșteam o viață în interiorul meu și am început să […]


Foto