Liturghie aniversară în s.Pînzăreni

1761

În ajunul hramului, luni, 20 noiembrie 2017, în biserica „Sf.Arh.Mihail și Gavriil” din satul Pînzăreni, raionul Fălești, a fost oficiată sfânta Liturghie de un sobor de preoți, avându-l ca protos pe părintele-blagocin Anatolie Negură.

Slujba a fost prilejuită de aniversarea a 30 de ani de viață ai părintelui-paroh Nicolae Fusu. Sărbătoarea a fost înfrumusețată de interpetarea liturgică a corului Axion, format din preoți și preotese. Din numele confraților preoți, dar și a enoriașilor părintele-blagocin Anatolie i-a adresat omagiatului părinte Nicolae sincere felicitări, dorindu-i mulți ani, multă sănătate, binecuvântare și înțelepciune de la Dumnezeu, pentru a-și îndruma păstoriții și familia pe calea îngustă a mântuirii.

La capitolul felicitărilor ne alăturăm și noi confrații preoți, dorindu-vă, părinte Nicolae, ca bunul Dumnezeu să vă dăruiască multă sănătate, să vă binecuvinteze cu mulți ani, ca să vă bucurați de roadele semănăte a Cuvântului lui Dumnezeu.

La mulți ani, părinte Nicolae.

sursa http://ephbalti.md


Articole postate de același autor
2538

Prot. mitr. Mihail Postoroncă a fost condus pe ultimul drum pământesc

Căci călători şi pribegi suntem noi înaintea Ta, Doamne” (I Paralipomena 29,15) Vineri, 9 noiembrie 2018, mulțime de credincioși, preoți și apropiați ai familiei regretatului părinte Mihail Postoroncă, s-au adunat la Biserica cu hramul „Sfinții Trei Ierarhi” din incinta Academiei de Teologie Ortodoxă din Chișinău, pentru a petrece pe ultimul drum pământesc, pe nou-adormitul Protoiereu […]