Liturghie aniversară în s.Pînzăreni

979

În ajunul hramului, luni, 20 noiembrie 2017, în biserica „Sf.Arh.Mihail și Gavriil” din satul Pînzăreni, raionul Fălești, a fost oficiată sfânta Liturghie de un sobor de preoți, avându-l ca protos pe părintele-blagocin Anatolie Negură.

Slujba a fost prilejuită de aniversarea a 30 de ani de viață ai părintelui-paroh Nicolae Fusu. Sărbătoarea a fost înfrumusețată de interpetarea liturgică a corului Axion, format din preoți și preotese. Din numele confraților preoți, dar și a enoriașilor părintele-blagocin Anatolie i-a adresat omagiatului părinte Nicolae sincere felicitări, dorindu-i mulți ani, multă sănătate, binecuvântare și înțelepciune de la Dumnezeu, pentru a-și îndruma păstoriții și familia pe calea îngustă a mântuirii.

La capitolul felicitărilor ne alăturăm și noi confrații preoți, dorindu-vă, părinte Nicolae, ca bunul Dumnezeu să vă dăruiască multă sănătate, să vă binecuvinteze cu mulți ani, ca să vă bucurați de roadele semănăte a Cuvântului lui Dumnezeu.

La mulți ani, părinte Nicolae.

sursa http://ephbalti.md


Articole postate de același autor
568

O seară de poezie creștină la biserica USM

„Împliniri lăuntrice în lumea poeziei sacre” a fost genericul serii duhovnicești din cadrul bisericii universitare. Drept invitate au fost scriitoarele Raisa Plăieșu și Nina Carp, care locuiesc în or. Durlești și sunt vecine. Acestea sunt în același duh al credinței dreptmăritoare, frecventând sfintele slujbe, implicându-se în cântarea bisericească, dar le mai leagă și versurile creștine. […]