Înscrieri pentru Corul de copii „Theotokos” din Chișinău

1543

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Corul de copii „Theotokos” de la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” din Chișinău îi invită pe toți copiii cu vârstele cuprinse între 7 și 14 ani să se alăture acestui proiect de a crea comuniune prin intermediul muzicii.

Corul va fi coordonat de Dna Anghelina Usatîi, Profesor de muzică și Dirijor cu experiență în formarea și coordonarea mai multor coruri de copii și adulți.

Copiii cu aptitudini muzicale au posibilitatea să se înscrie pe parcursul lunii septembrie la Centrul Social-Misionar, situat pe teritoriul Catedralei „Înălțarea Domnului” (Sf. Vineri), de pe str. Grigore Ureche 58, în fiecare zi de sâmbătă în intervalul orar 12.00-15.00 și duminică în intervalul orar 16.00-18.00. Activitatea este gratuită.

Proba va consta în: testarea auzului muzical, teste de ritm și interpretarea unei melodii.

Pentru informații suplimentare puteți apela la numărul de tel. 068682291.

Vă așteptăm cu drag!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate
Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1022

„Când va veni Stăpânul viei, ce va face acelor lucrători?” Duminica a XIII-a dupa Rusalii la Mănăstirea Suruceni

„Credincios este Dumnezeu şi nu este întru El nedreptate; drept şi adevărat este El, Iar ei s-au răzvrătit împotriva Lui; ei, după netrebniciile lor, nu sunt fiii Lui, ci neam îndărătnic şi ticălos“ (Deuteronom 32, 4-5). În Duminica a XIII-a după Rusalii numeroși credincioși s-au rugat alături de obştea Mănăstirii Suruceni la Sfânta Liturghie. Răspunsurile […]