Homosexualitate și în desene animate: Elsa din Frozen 2 ar putea deveni o prințesă netradițională

3676

Comunitatea LGBT cere ca mult îndrăgita prințesă Elsa să fie transformată într-o lesbiană.

Ideea a derivat dintr-un tweet făcut de o activistă în vârstă de 17 ani. Ea a declarat: "Sper că Disney va face din Elsa o prințesă lesbiană. Imaginați-vă cât de reprezentativ ar fi." Ea a adăugat apoi hashtag-ul #GiveElsaAGirlfriend (oferă Elsei o iubită).

Disney lucrează acum asupra "Frozen 2", iar unii fani au crezut că ar fi momentul perfect pentru Elsa de Arendelle să se îndrăgostească de o femeie. Mii de oameni au postat pe Twitter folosind hashtag-ul, exprimându-și acordul de a o plasa pe Elsa într-o relație homosexuală.

"Pentru că fetițele ar trebui să înțeleagă că poți fi o prințesă și să iubești o altă prințesă", a comentat un utilizator Twitter.

Apoi, citând "Love Is An Open Door" din piesa "Frozen", un fan a spus: "Dragostea este o ușă deschisă. Ușa trebuie să fie deschisă pentru toată lumea, nu doar pentru oamenii de orientare tradițională."

Anticipând că vor exista grupuri creștine care se vor opune solicitărilor adresate #GiveElsaAGirlfriend, unii utilizatori au declarat că ar fi bine pentru copiii homosexuali să aibă un model pozitiv pe care să îl admire. "Disney, nici nu îți imaginezi cât de multe fetițe sunt pe care le-ai putea ajuta să se accepte și să se iubească (oferind Elsei o iubită)," a pledat un alt utilizator.

"A turna un film pentru copii cu un personaj ”diferit” nu îți va face copiii gay. Dimpotrivă, acesta îi va învăța că dragostea vine în mai multe forme", a scris altcineva.

Fără a ne mira prea mult, știrea a fost preluată rapid de principalii actori ai mass-media: http://www.usmagazine.com/, http://www.theguardian.com/, http://www.telegraph.co.uk/, http://time.com/, http://www.huffingtonpost.com/, http://www.people.com/.

traducere Ion Rotarul pentru Altarul Credinţei

sursa http://www.christiantoday.com/


Articole postate de același autor
2024

O mare bucurie duhovnicească pentru femeile de la penitenciarul s. Rusca

  În a doua jumătate a zilei de vineri, 3 iunie 2016, cu staruința blagocinului din Hîncești, Protoiereului Serghei SLĂNINĂ, și binecuvîntarea starețului mănăstirii Hîrbovăț în Biserica Penitenciarului de femei din s. Rusca, a fost adusă icoana Maicii Domnului facatoare de minuni de la Hîrbovăț, ocrotitoarea Moldovei, fiind porțile Penitenciarului larg deschise icoana a fost […]