Homosexualitate și în desene animate: Elsa din Frozen 2 ar putea deveni o prințesă netradițională

4253

Comunitatea LGBT cere ca mult îndrăgita prințesă Elsa să fie transformată într-o lesbiană.

Ideea a derivat dintr-un tweet făcut de o activistă în vârstă de 17 ani. Ea a declarat: "Sper că Disney va face din Elsa o prințesă lesbiană. Imaginați-vă cât de reprezentativ ar fi." Ea a adăugat apoi hashtag-ul #GiveElsaAGirlfriend (oferă Elsei o iubită).

Disney lucrează acum asupra "Frozen 2", iar unii fani au crezut că ar fi momentul perfect pentru Elsa de Arendelle să se îndrăgostească de o femeie. Mii de oameni au postat pe Twitter folosind hashtag-ul, exprimându-și acordul de a o plasa pe Elsa într-o relație homosexuală.

"Pentru că fetițele ar trebui să înțeleagă că poți fi o prințesă și să iubești o altă prințesă", a comentat un utilizator Twitter.

Apoi, citând "Love Is An Open Door" din piesa "Frozen", un fan a spus: "Dragostea este o ușă deschisă. Ușa trebuie să fie deschisă pentru toată lumea, nu doar pentru oamenii de orientare tradițională."

Anticipând că vor exista grupuri creștine care se vor opune solicitărilor adresate #GiveElsaAGirlfriend, unii utilizatori au declarat că ar fi bine pentru copiii homosexuali să aibă un model pozitiv pe care să îl admire. "Disney, nici nu îți imaginezi cât de multe fetițe sunt pe care le-ai putea ajuta să se accepte și să se iubească (oferind Elsei o iubită)," a pledat un alt utilizator.

"A turna un film pentru copii cu un personaj ”diferit” nu îți va face copiii gay. Dimpotrivă, acesta îi va învăța că dragostea vine în mai multe forme", a scris altcineva.

Fără a ne mira prea mult, știrea a fost preluată rapid de principalii actori ai mass-media: http://www.usmagazine.com/, http://www.theguardian.com/, http://www.telegraph.co.uk/, http://time.com/, http://www.huffingtonpost.com/, http://www.people.com/.

traducere Ion Rotarul pentru Altarul Credinţei

sursa http://www.christiantoday.com/


Articole postate de același autor
4404

Părintele Arhimandrit Filaret (Cuzmin) despre viața mitropolitului Gavriil Bănulescu-Bodoni

Cum a fost viaţa lui Grigorie Bănulescu-Bodoni, până a deveni călugăr, şi prin ce s-a remarcat în acea perioadă? “Mitropolitul Gavriil Bănulescu Bodoni este născut în 1746 în Bistriţa din Transilvania, într-o familie de credincioşi. Familia nu a putut să investească în instruirea sa. A mai avut încă câţiva fraţi, un frate Andrei şi o […]