Festivalul regional ,,Din Lumină în Lumină” organizat în incinta Centrului Social din s. Tudora, raionul Ștefan Vodă

1331

Marti,  8  mai 2018, în incinta Centrului Social din s.Tudora, raionul Ștefan Vodă, a fost organizat festivalul regional ,,Din Lumină în Lumină”, care a reunit participanți, inclusiv colective artistice din mai multe Centre Sociale gestionate de CONCORDIA Moldova amplasate în localitățile din centrul Moldovei: Antonești, Carahasani, Ciuciuleni,  Dubăsarii Vechi, Mingir și altele.

La eveniment a fost prezent protopopul raionului Stefan Voda, Protoiereu Constantin Portarescu, preotul paroh, Veceslav Carai si preotul Apostol Ioan din or. Stefan Voda. Printre invitații  evenimentului a fost si presedintele raionului Stefan Voda, domnul Nicolae Molozea.

Programul festiv a inclus interpretarea cântecelor populare, recital de poezii, prezentarea tradițiilor de Paști, expoziție cu lucruri manuale , broderii, icoane din biser, etc.


Articole postate de același autor
5524

Puterea psalmilor

O creștină dintr-un oraș se ruga mult lui Dumnezeu, citind zilnic la Psaltire cu post și metanii. Dar diavolul, care nu poate suferi rugăciunea cu lacrimi și post, și mai ales citirea psalmilor, prin care vrăjmașii sunt izgoniți din casele creștinilor ca de o văpaie de foc, a făcut acestei creștine o ispită ca aceasta. […]


Foto