Fără frică de Dumnezeu: Biserica din Ghidichici a fost ținta hoților

576

Fără frică de Dumnezeu. Tot mai deseori se înregistrează cazuri când bisericele sunt ținta hoților. În noaptea de miercuri spre joi, din Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Ghidighici a fost sustrasă o sumă de bani.

Contactat telefonic, părintele Maxim Melinti a declarat că într-adevăr furtul s-a produs, iar cazul a fost înregistrat la poliție. Însă a refuzat să ne ofere mai multe detalii.

Potrivit ofițerului presă al IGP, Mariana Bețivu, din biserică s-au furat 16 mii de lei. Indivizii au spart lacătul de la intrarea lăcașului. Deocamdată, suspecți în acest caz nu sunt.

sursa unimedia.info


Articole postate de același autor
978

Duminica a doua după Cincizecime la Catedrala Mitropolitană din Chișinău – Astăzi, mai mult ca oricând, ne cheamă Hristos la pocăinţă

Astăzi, mai mult ca oricând, ne cheamă Hristos la pocăinţă, la biserică, la faptele bune care ne aduc bucuria mântuirii. Fiecare dintre noi să ne deschidem inima, pentru Dumnezeu, pentru Evanghelie, pentru o viaţă creştinească mai înaltă, mai curată, cât mai sfântă. (Arhimandrit Cleopa Ilie) În Duminica a doua după Cincizecime, Întâistătătorul a săvârșit Sfânta […]