Concert dedicat persoanelor în etate

946

La Palatul Republicii a fost sărbătorită ziua persoanelor în etate unde au participat câteva sute de persoane de vârsta a treia. Evenimentul a fost organizat de către organizația obștească ”Tezaurul Națiunii”, care la 15 octombrie a împlinit 5 ani de activitate. La acest jubileu a fost organizat un concet care a inveselit inimile persoanelor singuratice și necăjite.

Invitat a fost și preotul Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale, care a venit cu un cuvânt de felicitare din partea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove. Preotul Nicolae a vorbit despre importanța și actualitatea poruncii a cincea din Decalog ”Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți pe pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ți-l va da ție”.

sursa nicolaeciobanu.wordpress.com/


Articole postate de același autor
1370

Bucuria Învierii împărtăşită la biserica “Întâmpinarea Domnului”, USM

Cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii, Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, a fost sărbătorită de credincioşi în această noapte prin participarea la sfintele slujbe, primind şi împărtășind și în acest an Sfânta Lumină adusă de la Ierusalim. În toate mănăstirile și bisericile creștine a răsunat vestea cea mare: „Hristos a înviat!“ Astefel, numeroși creștini s-au […]