Concert dedicat persoanelor în etate

1584

La Palatul Republicii a fost sărbătorită ziua persoanelor în etate unde au participat câteva sute de persoane de vârsta a treia. Evenimentul a fost organizat de către organizația obștească ”Tezaurul Națiunii”, care la 15 octombrie a împlinit 5 ani de activitate. La acest jubileu a fost organizat un concet care a inveselit inimile persoanelor singuratice și necăjite.

Invitat a fost și preotul Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale, care a venit cu un cuvânt de felicitare din partea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove. Preotul Nicolae a vorbit despre importanța și actualitatea poruncii a cincea din Decalog ”Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți pe pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ți-l va da ție”.

sursa nicolaeciobanu.wordpress.com/


Articole postate de același autor
1404

Adunarea pastoral-caritabilă a preoților Eparhiei de Bălți și Fălești

Marți, 4 aprilie 2017, în catedrala „Sf.Împ.Constantin și Elena” din Bălți, Preasfințitul Marchel a prezidat adunarea trimestrială a preoțior din cuprinsul eparhiei de Bălți și Fălești. În alocuțiunea sa, ierarhul a făcut referire la cele mai imperative subiecte: despre împărtășirea celor căsătoriți doar civil; combaterea tendinței așa numitei „căsătorii de probă”; despre canonisirea penitenților; botezarea, […]