Concert dedicat persoanelor în etate

1362

La Palatul Republicii a fost sărbătorită ziua persoanelor în etate unde au participat câteva sute de persoane de vârsta a treia. Evenimentul a fost organizat de către organizația obștească ”Tezaurul Națiunii”, care la 15 octombrie a împlinit 5 ani de activitate. La acest jubileu a fost organizat un concet care a inveselit inimile persoanelor singuratice și necăjite.

Invitat a fost și preotul Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale, care a venit cu un cuvânt de felicitare din partea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove. Preotul Nicolae a vorbit despre importanța și actualitatea poruncii a cincea din Decalog ”Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți pe pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ți-l va da ție”.

sursa nicolaeciobanu.wordpress.com/


Articole postate de același autor
4503

Doamne, de cele ascunse ale mele curăţeşte-mă!

Îmi duc aminte de o doamnă pe care o stimam foarte mult, fiindcă mă ajutase de multe ori atunci când veneau la mine oameni cu probleme mari; era o femeie deosebită, foarte evlavioasă şi jertfitoare. Odată, nu ştiam cum să-l ajut pe un tânăr care avea probleme cu drogurile; doamna respectivă s-a oferit să-l ia […]


Foto