Cel mai valoros jucător din NBA este ortodox: Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a înzestrat cu acest talent

726

„Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu acest talent uimitor”, a spus Giannis Antetokounmpo la decernarea premiului pentru cel mai valoros jucător de baschet al continentului nord-american.

Ceremonia a avut loc la finalul lunii iunie în Santa Monica, în California, informează Sports Spectrum.

„Tot ce fac, fac prin Dumnezeu. Sunt extrem de binecuvântat”, a declarat Giannis Antetokounmpo mulţumind, de asemenea, membrilor familiei sale pe care i-a numit adevăraţi eroi.

Jucătorul celor de la Milwaukee Bucks s-a născut în Atena şi este fiul unor imigranți din Nigeria. S-a botezat ortodox

În 2015, Giannis scria că motto-ul vieţii sale se bazează pe versetul de la 2 Corinteni 5:7.

Căci umblăm prin credinţă, nu prin vedere.

El a rememorat că atunci când avea 15 ani a încercat să facă parte din echipa celor mai buni 12 jucători din campionatul școlar, însă nu a fost selectat.

„Majoritatea copiilor care au fost în top 12 nu joacă în baschet profesionist. Eu sunt în NBA”.

„Cu ocazia acestei întâmplări care a avut loc cu câțiva ani în urmă, vă voi dezvălui motto-ul meu, cel pe care numai familia mea știe: Umblaţi prin credinţă nu prin vedere”.

„Cred că aceasta este atitudinea corectă a tuturor față de viața!”

Antetokounmpo este cel de-al treilea cel mai tânăr jucător care a câștigat MVP în ultimele 40 de sezoane, după Derrick Rose și LeBron James. El este, de asemenea, cel de-al cincilea jucător născut în afara SUA care a câștigat premiul.

sursa basilica.ro


Articole postate de același autor
10772

Un prunc dus la biserică este oglinda sufletului mamei!

1. Părinte, ce faceţi dacă un bebeluş strigă tare în biserică? Cânt mai încet. Vocea lui e mai importantă decât a mea. 2. Părinte, copilul meu de 4 ani fuge prin biserică. Ce e de făcut? Îi faceţi loc. Când o să fugiţi spre rai, o să vă bucuraţi dacă cineva vă face loc. 3. […]