Ambasada Rusiei la Chișinău a organizat o sărbătoare în cinstea celei de a 71-a aniversări a Victoriei în Al Doilea Război Mondial

1485

La data de 9 mai, în ziua cinstirii celei de a 71-a aniversări a Victoriei în Al Doilea Război Mondial, la Ambasada Rusiei la Chișinău a fost organizată o primire festivă la care au participat veteranii acestui război, care au venit din diferite oraşe ale republicii, inclusiv din Transnistria. Printre oaspeții la acest eveniment s-au numărat și prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, fostul preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, episcopul de Bălți și Fălești Marchel, prot. Nicolai Florenschii, deputați ai parlamentului, reprezentanți ai diverselor departamente şi ministere, corpul diplomatic acreditat la Chişinău, membrii organizațiilor obștești.

Cu binecuvântarea arhiepiscopului de Tiraspol și Dubăsari, Sava la eveniment a participat protopopul blagociniei Slobozia, prot. Andrei Danilescu. În numele arhiepiscopului Sava, prot. Andrei l-a felicitat pe ambasadorul Farid Muhametşin  și soția sa cu prilejul sărbătorii Victoriei şi le-a dorit ajutor de la Dumnezeu în activitatea desfășurată.


Articole postate de același autor