Adunarea Protopopiatului Ungheni

561

Miercuri, 6 Iunie 2018, cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni in biserica cu hramul “Tăierea Capului SF. Ioan Botezătorul” din satul Pirlita , a avut loc adunarea preoților din Protopopiatul Ungheni.

La ordinea de zi au fost următoarele: Rivna și Conștiinciozitatea Preotului – tema susținută de parohul acestui Sfint locaș protoiereul Simion CULIAC.

Invazia Sectelor – tema susținută de protopopul circumscripției, protoiereul Bartolomeu TURTURIANU.

Mărturisirea Preoților – in cadrul căreia duhovnicul protopopiatului protoiereul Ioan GAJIM a vorbit despre postul SF. Apostoli Petru și Pavel și importanta mărturisirii și împărtășirii enoriașilor in aceasta perioada, totodata a îndemnat ca duminica 10 Iunie preoții împreuna cu enoriașii sa savirsiasca rugăciuni pentru ploaie.

La final a fost săvârșita panahida pentru pururea pomenitul protoiereul Iliodr ELOI.

sursa http://episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor
6027

„Învățați să gătiți, spălați geamurile, vizitați bolnavii, făceți-vă lecțiile…” / Un mesaj atemporal pentru tineri

Acest mesaj este minunat, simplu și pur. Fiecare adolescent ar trebui să îl înrămeze și să îl atârne pe perete în cameră. El aparține judecătorul Phillip B Gilliam din Denver, Colorado, și a fost scris într-o scrisoare publicată pe 17 decembrie 1959. Mesajul judecătorului este însă departe de a fi învechit. El a fost postat […]