Prea Sfințitul Nicodim a sfințit sediul renovat al Unității Primire Urgențe a IMSP „Spitalul Raional Edineț”

1343

Luni, 19 februarie 2018, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, a oficiat în fruntea unui sobor de slujitori slujba de sfințire a sediului renovat al Unității Primire Urgențe a Instituției Medico-Sanitare Publice „Spitalul Raional Edineț”. Încăperea a fost reparată și dotată cu tehnică modernă, iar pacienții se vor bucura în viitor de saloane renovate, mobilier nou și blocuri sanitare moderne.

Inaugurarea edificiului a avut loc în prezența domnului deputat Sergiu Sîrbu, a președintelui raionului Edineț, Iurii Garas, a șefului IMSP „Spitalul Raional Edineț”, Anatolie Guțu și a colaboratorilor instituției.

La final, Ierarhul a rostit un cuvînt de binecuvîntare și zidire duhovnicească pentru colaboratorii care vor îndeplini aici o misiune deosebită.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni


Articole postate de același autor
5067

Cum știm cine este cel pe care ni-l dăruiește Dumnezeu?

Cum putem ști că partenerul e cel pe care ni-l dăruiește Dumnezeu? Trebuie să simți că celălalt e pentru tine. Există o forță nevăzută în tine, cu care simți că acesta este… cel ce este. Îl vezi cum se manifestă, îi vezi naivitatea celuilalt, cumințenia, dorința de a se dărui, dar nu doar numai pentru plăceri; […]