După porunca Maicii Domnului a fost tămăduit

3347

Un creștin ușuratic, anume Petru, plecă cu plugul în țarină în sărbătoarea Sfintei Maria Magdalena, la a cărei biserică se prăzniua hramul. Ajuns acolo s-a apucat de arat, zicând diferite vorbe deșarte.

Pe când ara el așa, cu multă îndărătnicie și obrăznicie, un fulger puternic s-a coborât din cer și l-a trăznit. Trăznetul a ars: plugul, boii și pe Petru. Pe Petru l-a ars trăznetul până la vine și oase. Necredinciosul Petru, în acea grea boală și suferință, a poruncit să-l ducă la biserica Sfintei Maria Magdalena, a cărei sărbătoare o necinstise cu aratul lui. Acolo, prin rugăciunile făcute de preoții bisericii înintea lui Dumnezeu și a Sfintei Maria Magdalena, s-a mai potolit focul ce ardea în trupul lui, dar la sănătatea lui cea dinainte tot nu și-a revenit.

Atunci cei de aproape ai lui s-au sfătuit să-l ducă la biserica Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și pururea Fecioarei Maria, în care se făceau multe minuni. În noaptea ce a urmat după ce l-au dus pe dânsul în biserică, i s-a arătat lui Maica Precista, împreună cu Sfântul Ipolit. Dânsa porunci Ierarhului Ipolit să-l tămăduiască pe Petru. După porunca Maicii Domnului, Sfântul Ipolit l-a tămăduit îndată.

Din Protosinghel Nicodim Măndiță, Minunile Maicii Domnului, Editura Agapis, p. 248


Articole Asemănătoare
5391

Prin rugăciune şi sfinţenie puteţi să-i ajutaţi pe copii la şcoală

Ceea ce se face cu părinţii, se poate face şi cu educatorii. Prin rugăciune şi sfinţenie puteţi să-i ajutaţi şi pe copii, la şcoală. Poate să-i adumbrească harul lui Dumnezeu şi, astfel, să devină buni. Nu vă străduiţi cu mijloace omeneşti să îndreptaţi lucrurile rele. Nu va fi nicio roadă. Numai prin rugăciune veţi aduce […]

Articole postate de același autor
4101

Relaţiile înainte de căsătorie afectează viitorea familie

Dacă unii tineri au relaţii sexuale înainte de căsătorie sau unii practică păcatul malahiei şi apoi ajung să se căsătorească, credeţi că şi căsătoria lor va avea de suferit din cauza acestor relaţii sexuale şi acestor practici interioare ei? Da, din multe puncte de vedere căsătoria lor va avea de suferit. În primul rând, din […]