Taina Sfântului Maslu pentru creştinii din parohia ,,Sfinții părinți Ioachim și Ana”, Sîngera

3548

În a doua jumătate a zilei de 27 martie 2017 la biserica ,,Sfinții părinți Ioachim și Ana” din or. Sîngera a fost oficiată Taina Sf. Maslu, de către un sobor de preoți în frunte cu parohul sf. lăcaș pr. Cristofor Tverdostup.

Taina Sfântului Maslu se savârseste în Biserica Ortodoxa pentru vindecarea bolnavilor. Ea se întemeiaza pe învatatura Sf. Apostol Iacov care spune:

 „Este cineva în suferinţă ? Să se roage… Este cineva bolnav între voi ? Sa cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru el ungându-l cu untdelemn în numele Domnului. Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi, de va fi făcut păcate, se vor ierta lui”. (Iacob 5, 13-15).

Sfântul Maslu cu mai mulţi preoţi, făcut cu credinţă şi post pentru cei bolnavi şi ungerea lor cu untdelemn sfinţit reprezintă cea mai puternică slujba şi rânduială de vindecare şi alinare a bolilor sufleteşti şi trupeşti în Biserica Ortodoxa. 

 


Articole Asemănătoare
6326

Marele meu doctor, Maica Domnului!

Următoarea minune o vom scrie după cum a fost povestită de persoana cu care s-a făcut: „Mă numesc Kiki Cozma, am 26 de ani şi locuiesc în Atena împreună cu soţul meu şi cu cei doi copii ai noştri. Pe data de 18 aprilie m-am îmbolnăvit foarte grav. Simţeam că puterile mă părăsesc, aveam friguri […]

Articole postate de același autor
11526

India: 500 de pastori și 45.000 de oameni își doresc să devină ortodocși

La început de an vă prezentăm o evoluție interesantă legată de un grup mare din India, este vorba despre aproximativ 500 de pastori din India care au în comunitățile lor aproximativ 45.000 de oameni, ce își doresc să devină creștini ortodocși. Anul trecut, la invitația unui mic grup de pastori protestanți, părintele Athanasius Kone (Parohia ortodoxă […]