Unitatea cu Dumnezeu – chezăşia oricărui început bun

1886

În dimineaţa zilei de azi, 4 martie 2016, un grup de preoţi au oficiat slujba de sfinţire a biroului Asociaţiei Obşteşti „Parteneriate pentru Fiecare Copil”.

În cuvântul său de zidire duhovnicească, părintele Constantin Cojocaru a subliniat valoarea dragostei pentru aproapele, vocaţiei şi a dedicării pentru munca realizată. Părintele Octavian Moşin a accentuat importanţă trăirii personale a cauzei pentru care munceşte omul, aceasta închegând raportul său cu colegii şi marcându-i întreaga activitate profesională. „Or, - a menţionat părintele Octavian, - fără devotamentul pentru munca realizată, fără credinţa în utilitatea şi importanţa activităţii tale, este imposibil să obţii satisfacţia profesională şi pacea cu tine însuţi”.

Asociaţia Obştească „Parteneriate pentru Fiecare Copil” (PpFC) activează în domeniul protecţiei copilului şi a familiei, şi are o experienţă de aproape 20 de ani de muncă în Republica Moldova. PpFC pledează pentru o lume în care fiecare copil se bucură de dreptul la copilărie într-o familie sigură şi grijulie, protejată de sărăcie, violenţă şi exploatare. În realizarea acestui deziderat, PpFC colaborează cu Autorităţile Publice Locale şi Centrale, dezvoltând proiecte şi servicii, precum Asistenţa Parentală Profesionistă, Sprijin Familial, şi multe altele.

Mai multe informaţii despre Parteneriate pentru Fiecare Copil pot fi găsite pe web-site-ul organizaţiei: http://www.p4ec.md


Articole Asemănătoare
4198

Dragostea creștină semănată elevilor din Gimnaziul s. Hristici, r. Soroca

Cu binecuvântarea PS Episcop Ioan de Soroca, la Gimnaziul ”Gh. Nastas” s-a desfășurat o întâlnire de suflet la tema Dragostea creștină. A conferențiat prot. Octvavian Moșin, președinte ASCO și redactorul revistei ”Altarul Credinței”, care a discutat cu elevii ciclului gimnazial. Circa 60 de elevi au primit sfaturi utile pentru o viață curată în duhul dragostei […]

Articole postate de același autor