Pagina de facebook afiliată PP "Altarul Credinţei" a ajuns la 50.000 de aprecieri

Pagina de facebook afiliată PP “Altarul Credinţei” a ajuns la 50.000 de aprecieri. Vă mulțumim!

2456
 

Dragi Prieteni, la mai puţin de şase luni de la lansarea paginii "Altarul Credinţei", am ajuns la o impresionantă cifră de 50.000 de aprecieri!

https://www.facebook.com/Altarul.Credintei

Vă mulţumim tuturor celor care colaborează, celor care ne citesc şi promovează pagina, precum şi tuturor celor care vin cu sugestii şi aprecieri.

Ne bucurăm dacă vă suntem de folos şi ne vom strădui  şi în continuare să venim cu materiale ziditoare spre mântuirea noastră şi a semenilor noştri.

Slavă Lui Dumnezeu pentru toate!

 

Echipa ,Altarul Credinței''


Articole Asemănătoare
2770

Masa rotundă: „Tineretul ortodox în faţa noilor tehnologii informaţionale” desfăşurată la Palatul Mitropolitan

În data de 15 februarie, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Palatul Mitropolitan a găzduit masa rotundă cu genericul „Tineretul ortodox în faţa noilor tehnologii informaţionale”. Evenimentul a fost prilejuit de 15 ani de activitate a publicaţiei „Altarul Credinţei” şi Zilei tineretului ortodox. La eveniment au participat câţiva teologi şi intelectuali, care au prezentat următoarele subiecte: […]

Articole postate de același autor
12124

Au voie femeile să intre în biserică atunci când sunt la ciclul menstrual?

Au voie femeile să intre în biserică atunci când sunt la ciclul menstrual? – Nu avem ce să discutăm aici. Intrați liniștite măcar până acolo unde vă simțiți bine. Cred că unii dintre noi exagerăm foarte, foarte mult în gestica asta ginecologică. Că nu avem niciun cabinet ginecologic montat lângă biserică să ne spună în ce […]