Continuă campania „Un dar pentru biserica de acasă”

1774

În ajunul Praznicului Învierii Mîntuitorului, cu binecuvîntarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, campania cu caracter filantropic „Un dar pentru biserica de acasă” a ajuns și la Maria URSU din capitală.

Maria are vîrsta de 12 ani și este diagnosticată cu tetrapareză spastică, luxație totală bilaterală de șold și scolioză toracolombară gr. IV. În dimineața zilei a participat împreună cu mama sa la Sfînta Liturghie de la Catedrală, împărtășindu-se, iar după aceasta au fost așteptate la Palatul mitropolitan, unde Preasfințitul IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, le-a oferit daruri pascale și un ajutor financiar pentru tratamentul acestei copile.

Amintim că această campanie a demarat și se desfășoară cu binecuvîntarea și implicarea nemijlocită a ÎPS Mitropolit VLADIMIR.

sursa http://ioanmosnegutu.info/


Articole Asemănătoare
2043

Activitatea socială a Bisericii în imagini

La Catedrala Sf. Vineri a fost oficiat Botezul a doi frați dintr-o familie nevoiașă din Capitală Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir la Catedrala Sf. Vineri din Chișinău a fost oficiată Taina Botezului asupra pruncului Daniel, un băiețel de 2 luni și a surorii sale Anastasia, în vârstă de 15 ani, […]

Articole postate de același autor
2245

Duminica a IV-a din Postul Mare la catedrala episcopală din mun. Ungheni

Astăzi, 18 martie 2018, în Duminica a IV a Postului Mare, închinată Cuviosului Părinte Ioan Scărarul, născut în jurul anului 579 şi adormit întru Domnul în anul 649. A intrat în mănăstirea din muntele Sinai la vârsta de 16 ani. Până la acea vârstă dobândise o pregătire solidă în toate ştiinţele acelei vremi, fapt care ar indica provenienţa […]