Săptămâna Tineretului Ortodox a început la Rezina

1935

Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” din or. Rezina a dat start Săptămânii Tineretului Ortodox.

Profesorii de religie din oraş, preoteasa Carolina Cojocari şi prot. Stanislav Atamanenco, au organizat o întâlnire de suflet cu tinerii claselor liceale. Cu un mesaj de salut s-a adresat dna Ana Gornea, directorul instituţiei, care l-a prezentat pe invitatul de onoare, prot. Octavian Moşin, preşedintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret.

Părintele Octavian a vorbit despre necesitatea consolidării tinerilor pe lângă Biserică, fiind prezentate modalităţi de implicare ale acestora în proiectele ecleziale.

Au urmat întrebări şi răspunsuri la cele mai stringente întrebări ale tinerilor şi au fost împărţite reviste de zidire sufletească.

Sectorul Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret


Articole Asemănătoare
2988

Orice dăruim – aceasta vom primi

Prezenţa lui Dumnezeu înseamnă prezenţa îndurării, iubirii, prezenţa îmbrăţişării lui Dumnezeu. Noi suntem cauza pentru care nu suntem îmbrăţişaţi de Dumnezeu, nu primim dragostea Sa şi astfel rămânem lipsiţi sufleteşte şi suferim. Şi toate acestea – pentru că nu avem legătură sufletească cu Dumnezeu.            Dumnezeu este lumină; dacă noi simţim întuneric, înseamnă că nu […]

Articole postate de același autor