Vladimir Legoyda: există pericolul legalizării pedofiliei

Vladimir Legoyda: există pericolul legalizării pedofiliei

1074
 

După promovarea uniunilor unisex (casatoriilor gay), pedofilia ar putea fi si ea legalizata în anumite țări, considera șeful Departamentului Sinodal pentru Biserică, Societate și Relatii Media, Vladimir Legoyda.

"În urmă cu aproximativ 20-30 de ani, ne spuneau ca uniunile intre persoane de acelasi sex nu vor fi legalizate - atunci părea imposibil, dar a si venit acea zi. Numai ca există pericole mult mai serioase: posibila legalizare a pedofiliei", a declarat el, in cadrul unui interviu publicat in aceste zile de Peterburgsky Dnevnik.

"Când subliniem faptul că anumite tari sunt in stare sa faca asta, ei ne raspund că nu se va întâmpla. Asa sa fie!", remarca Legoyda.

Potrivit acestuia, limitele acceptabile și neacceptabile din domeniul familiei, "sunt cele de care va depinde schimbarea în mod fundamental a lumii, în viitor".

sursa http://lonews.ro/


Articole Asemănătoare
1335

Nu suntem pe o pantă alunecoasă. Suntem deja la fundul gropii

Incestul este re-denumit „Atracție sexuală genetică” și promovat de revistele glossy – primul pas către normalizarea acestuia. Un articol de Matt Walsh pentru The Daily Wire. Numeroși oameni s-au simțit, pe bună dreptate, oripilați de încercarea revistei Cosmopolitan de a transforma incestul într-un act romanțios. Articolul „Cum este să te îndrăgostești de fratele tău” spune povestea lui Melissa […]

    Articole postate de același autor
    963

    Miting consacrat împlinirii a 30 ani de la catastrofa atomică de la Cernobîl şi sfinţirea monumentului

    Cu această ocazie, vineri, 6 mai 2016, la Complexul Memorial din orașul Ungheni, a avut loc un Miting consacrat participanţilor la lichidarea consecinţelor catastrofei de la Cernobîl, precedat de parastasul de pomenire a participanţilor căzuţi în timpul acestei catastrofe şi sfinţirea monumentului recent instalat. În cadrul Mitingului au luat cuvîntul reprezentanții Bisericii, oficialități ale conducereii […]    Urmăriți-ne pe Facebook!