Mitropolitul Vladimir a oficiat slujba de sfințire a Președinției Republicii Moldova

367

În după amiaza zilei de miercuri, 19 decembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a oficiat slujba de sfințire a sediului renovat al Președinției Republicii Moldova.

După oficierea slujbei de sfinţire, adresându-se Excelenței Sale, Președintelui Republicii Moldova, Dl Igor Dodon și celor prezenți, Întâistătătorul le-a urat succes, îndemnându-i să-și aducă aminte mereu de învățătura Evangheliei în orice activitate a domniilor lor, fie că este vorba de cea profesională sau privată.

La rândul său, Vlădica Vladimir a primit mulțumirile Președintelui țării, pentru bunăvoința Înaltpreasfinției Sale și pentru cuvintele de felicitare și duhovniceştele îndemnuri.

Sediul Președinției a fost grav deteriorat în urma protestelor violente din data de 7 aprilie 2009.

După ample lucrări de reparație, edificiul Președinției a fost inaugurat în luna octombrie, în timpul vizitei în R. Moldova a președintelui turc Recep Erdogan.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
2868

De ce nu simțim dragostea lui Dumnezeu?

Mulţi vorbim despre dragoste (precum şi eu), dar nu cunoaştem de câte carate este dragostea noastră. Dacă Hristos ne-ar fi spus, vrând să ne încerce: „Fiilor, Raiul s-a umplut şi nu mai am unde să vă pun!” ‒ pentru ca astfel fiecare dintre noi să ne cunoaştem valoarea dragostei noastre ‒, unii dintre noi am […]Urmăriți-ne pe Facebook!