Gala Tineretului Ortodox: Vă invităm la cea de-a IV-a ediție

155

Gala Tineretului Ortodox se află la cea de-a IV-a ediție și se va desfășura duminică, 9 februarie 2020, cu binecuvântarea Mitropolitului Vladimir.

Ediția din acest an va avea loc la Liceul Teoretic „Meșterul Manole” din satul Sălcuța, raionul Căușeni. Evenimentul va începe cu Sf. Liturghie, oficiată de către PS Siluan, Episcop de Orhei, vicar mitropolitan, și a slujitorilor din eparhii la Biserica ”Adormirea Maicii Domnului” din localitate, începând cu ora 8.45.

Ulterior, se va desfășura partea festivă a Galei, ce va include prezentarea diverselor organizații religioase ce desfășoară activități cu și pentru tineri și un program artistic.

Gala Tineretului Ortodox va presupune și premierea celor mai activi slujitori, tineri și instituții în promovarea Ortodoxiei în rândul tinerilor. Totodată, tinerii vor avea posibilitatea să viziteze Mănăstirea "Sf. Mironosiţe Marta și Maria" din s. Hagimus.

Astfel, sunt așteptați slujitori și tineri din cadrul eparhiilor și protopopiatelor din cuprinsul Mitropoliei Moldovei.

Cei interesați de eveniment sunt rugați să ne contacteze până la data de 5 februarie 2020, indicând numele/prenumele participanților, vârsta și instituția. Adresa electronică: [email protected] Tel.: 079481586 – pr. Octavian Moșin.


Articole postate de același autor
1338

Ce face umanitatea de 2000 de ani? Aşteptă Sfârşitul Lumii!

Ce face umanitatea de 2000 de ani? Aşteptă Sfârşitul Lumii! Semne, minuni, secte neocreștine, creștine.. unii pe deal.. unii la 1000 de ani, unii la 2000 de ani, Calendarul Mayaşilor, Profețiile lui Nostradamus.. prostii de tot felul! Și se uită Dumnezeu la noi si spune: „Oare ăștia sunt tâmpiți? De pocăit nu se pocăiesc, de […]Urmăriți-ne pe Facebook!