Protopopiatul Strășeni a găzduit sesiunea de informare cu privire la implementarea proiectului „Parteneriat de la începutul relației – consiliere de cuplu”

79

Marți, 11 mai, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove,  Protopopiatul de Strășeni a găzduit în incinta Bibliotecii Publice Municipale, sesiunea de informare cu privire la implementarea proiectului „Parteneriat de la începutul relației – consiliere de cuplu” în contextul programului „Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței pe bază de gen”, finanțat de Uniunea Europeană și implementată în comun de UN Women și UNFPA.

La sesiune au fost prezenți Protoiereul Mitrofor Manole Brihuneț, reprezentant al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, partener al proiectului, Protoiereul Mitrofor Victor Mihalachi, secretar al protopopiatului Strășeni, Victoria Captari, coordonatoare de proiect, Viorica Culeac, reprezentanta Un Woman, Liudmila Boghean, reprezentantă UNFPA, preoți și primari din raionul Strășeni.

În urma participării la această sesiune, cei prezenți vor rămâne cu cunoștințe sporite despre programele de consiliere de cuplu, ca abordare de prevenire a violenței în familie.

Protopopiatul Strășeni,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
801

Desăvârșirea și iubirea de vrăjmași sunt porunci

Îndărătnicii de noi, n-ar trebui să vorbim despre această poruncă a desăvârșirii și iubirii de vrăjmași, fiindcă nu facem altceva decât să ne scuzăm mereu că nu putem. Cu alte cuvinte, repetăm același păcat pe care l-a făcut Adam, dând vina pe Dumnezeu pentru căderea sa. Înfruntăm pe Dumnezeu, că ne-a poruncit un lucru imposibil. Desăvârșirea și […]


Foto