Protopopiatul Strășeni a găzduit sesiunea de informare cu privire la implementarea proiectului „Parteneriat de la începutul relației – consiliere de cuplu”

520

Marți, 11 mai, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove,  Protopopiatul de Strășeni a găzduit în incinta Bibliotecii Publice Municipale, sesiunea de informare cu privire la implementarea proiectului „Parteneriat de la începutul relației – consiliere de cuplu” în contextul programului „Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței pe bază de gen”, finanțat de Uniunea Europeană și implementată în comun de UN Women și UNFPA.

La sesiune au fost prezenți Protoiereul Mitrofor Manole Brihuneț, reprezentant al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, partener al proiectului, Protoiereul Mitrofor Victor Mihalachi, secretar al protopopiatului Strășeni, Victoria Captari, coordonatoare de proiect, Viorica Culeac, reprezentanta Un Woman, Liudmila Boghean, reprezentantă UNFPA, preoți și primari din raionul Strășeni.

În urma participării la această sesiune, cei prezenți vor rămâne cu cunoștințe sporite despre programele de consiliere de cuplu, ca abordare de prevenire a violenței în familie.

Protopopiatul Strășeni,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
842

Sărbătoarea colindelor „Hristos Se naște, slăviți-L!”, ediția a VII-a

Miercuri, 5 ianuarie 2022, ora 11.00, cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din mun. Chișinău, biserică de pe lângă Universitatea de Stat din Moldova, va avea loc Sărbătoarea colindelor „Hristos Se naște, slăviți-L!”, ediția a VII-a. Evenimentul este organizat de Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove, Sectorul […]