Festivitatea ultimului sunet la Liceul Teoretic cu Profil Real „Mihai Marinciuc”

3484

S-a stabilit o frumoasă colaborare între Biserica "Întâmpinarea Domnului" din incinta USM cu Liceul Teoretic cu Profil Real "Mihai Marinciuc". 

Astăzi a avut loc ultimul sunet pentru elevii instituției.

La eveniment a participat părintele Octavian Moșin, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, venind cu un mesaj către elevii liceului,  menționând că societatea noastră are nevoie de tineri instruiţi în toate domeniile, iar acest lucru se poate face numai cu multă trudă și jertfire de sine. Părintele Octavian i-a felicitat în mod special pe absolvenți, binecuvântându-i în pragul examenelor.

La rândul său, directorul liceului dl Gînju Gheorghe a adresat cuvinte de apreciere la adresa absolvenților și a scos în evidență numeroasele rezultate ale elevilor. Cei mai buni elevi au primit diplome şi menţiuni pentru performanţele obţinute pe parcursul anului şcolar. 


Articole Asemănătoare
2962

Sfințirea paraclisului din incinta Liceului Teoretic cu Profil Real ,,Mihai Marinciuc”

Liceul Teoretic cu Profil Real ,,Mihai Marinciuc” are de astăzi un loc de rugăciune. Paraclisul a fost ridicat la inițiativa conducerii liceului, respectiv a domnului Director Gînju Gheorghe şi a corpului didactic al instituţiei. Slujba de sfinţire a fost oficiată de părintele Octavian Moşin. Hram al liceului a devenit sărbătoarea Minunii Sfântului Arhanghel Mihail în […]

    Articole postate de același autor
    2102

    Preotul Nicolae Jelihovschi – modelul dascălului de altădată

    Pe părintele Nicolae de la Sălcuța l-am descoperit în școala satului și acolo stă din zori până în noapte de vreo două decenii. Acolo a crescut în calitate de elev și acolo s-a format din primii ani ai slujirii. A ajuns la 40 de ani de viață și nu mi-l închipui în alt loc, decât […]


    Foto