Când stai în genunchi și mâinile ți se strâng în rugăciune, atingi cerul

5876

Șiți ce înseamnă „a ţine mâinile în sus”? Înseamnă a-ţi face prin rugăciune o legătură cu Cerul, cu Dumnezeu şi, prin această legătură, să primeşti dar şi putere de sus; înseamnă să stai ca un pământ însetoşat sub ploaia darului şi harului de sus. Când astfel ţii mâinile în sus, să ştii că steagul biruinţei tale flutură asupra păcatelor.

Nu este, dragă cititorule, în lumea aceasta un lucru mai măreţ şi mai frumos decât a cădea în genunchi şi a-ţi ridica mâinile în semn de rugăciune. Când stai în genunchi și mâinile ți se strâng cu căldură laolaltă, vorbele ţi se fac răspicate şi ochii ţi se umezesc, atunci să ştii, dragă cititorule, că darul şi harul Duhului Sfânt s-a pogorât peste tine. O, ce dar şi ce putere mare este în rugăciune!

(Părintele Iosif Trifa, Citiri și tâlcuiri din Biblie, Editura Oastea Domnului, Sibiu, 2010, p. 70)


Articole postate de același autor
9327

O relație de iubire se construiește. Dragostea la ”prima vedere” este o excepție

Dragilor aș vrea puțin să vorbim despre un subiect foarte interesant pentru tineri: relațiile de iubire și felul în care ne construim o prietenie și o viitoare familie. Așa este de când lumea, și așa se întâmplă și astăzi, poate e puțin mai gravă problema: foarte mulți băieți și foarte multe fete sunt singuri. Ce […]


Foto