A fost identificată și reținută prima persoană suspectă care l-a atacat pe paznicul Catedralei și a sustras mai multe bunuri

803

După o săptămână de la furtul ce s-a produs în Catedrala „Nașterea Domnului” din centrul capitalei, iar persoana care păzea Catedrala, paracliserul, a fost spitalizat din cauză că a fost atacat, poliția anunță că a reținut făptașul.

Potrivit șefului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 ani, originar din raionul Cantemir, anterior fiind cercetat penal pentru alte infracțiuni și la momentul reținerii, asupra suspectului au fost depistate și ridicate corpuri delicte sustrase din Catedrală.

La data de 26 decembrie lăcașul sfânt au fost sustrase mai multe bunuri, iar Paracliserul Vasile Ghimp a fost internat în stare gravă la Insitutul de Medicină Urgență, fiind în secția de reanimare.

sursa unimedia.info


Articole postate de același autor
2443

Nick VUJICIC, În copilărie nu puteam să-L iert pe Dumnezeu și pe medici

Ziua oamenilor invalizi, se poate de spus, că este şi ziua lui lui Nik Vujicic? Da, pentru că Nick nu are nici mîini, nici picioare. Nu, pentru că Nick este unul din cei mai activi și întreprinzători oameni, el crește și educă doi copii,  predă lecții și plonjează în mod regulat. Iată ce ne-a mărturisit […]