A fost identificată și reținută prima persoană suspectă care l-a atacat pe paznicul Catedralei și a sustras mai multe bunuri

1336

După o săptămână de la furtul ce s-a produs în Catedrala „Nașterea Domnului” din centrul capitalei, iar persoana care păzea Catedrala, paracliserul, a fost spitalizat din cauză că a fost atacat, poliția anunță că a reținut făptașul.

Potrivit șefului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 ani, originar din raionul Cantemir, anterior fiind cercetat penal pentru alte infracțiuni și la momentul reținerii, asupra suspectului au fost depistate și ridicate corpuri delicte sustrase din Catedrală.

La data de 26 decembrie lăcașul sfânt au fost sustrase mai multe bunuri, iar Paracliserul Vasile Ghimp a fost internat în stare gravă la Insitutul de Medicină Urgență, fiind în secția de reanimare.

sursa unimedia.info


Articole postate de același autor
554

Sfânta Lumină a ajuns în Republica Moldova. Întâmpinarea a avut loc fără participarea credincioșilor

Pentru al optsprezecelea an la rând, Sfânta Lumină – acest mare dar de binecuvântare din mormântul Învierii Mântuitorului Iisus Hristos a ajuns în țara noastră. Întâmpinarea Luminei Sfinte a avut loc fără participarea credincioșilor, în condiții excepționale impuse de pandemie și cu respectarea normelor sanitare recomandate. În seara zilei de sâmbătă, delegația Bisericii Ortodoxe din […]


Foto