Prima promoție a Specialității Teologie din cadrul Colegiului „Mihai Eminescu” din orașul Soroca

1088

Miercuri, 9 iunie 2021, elevii Specialității Teologie din cadrul Colegiului „Mihai Eminescu” din municipiul Soroca au susținut examenul de calificare.

Episcopul Ioan al Sorocii a participat în calitate de președinte al Comisiei de Examinare, evaluând, împreună cu profesorii prezenți, cunoștințele elevilor.

După susținere, arhiereul vicar a adresat mesaj de felicitare absolvenților cu această remarcabilă ocazie din viața lor, îndemnându-i să parcurgă în continuare calea formării teologice, aplicând pentru admitere la facultățile de resort.

Totodată, Preasfinția Sa a exprimat mulțumire și pioasă recunoștință cadrelor profesoral-didactice pentru toată dedicația depusă în vederea instruirii discipolilor.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
4940

Chipul Maicii Domnului este de nesuportat pentru diavol

Sfinţii Părinţi ai Bisericii spun că dracii tremură auzind numele Maicii Domnului, căci ea L-a născut pe Mântuitorul nostru, Fiul Unul Născut al lui Dumnezeu, care a stricat şi va strica până la sfârşitul veacului lucrurile diavolului, cel care caută să ne depărteze de Hristos şi să ne piardă pentru totdeauna. Chipul Maicii Domnului este […]