Liturghie arhierească în parohia „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din satul Bulboci, raionul Soroca

472

La data de 9 iunie 2019, în duminica Sfinților 318 Părinți de la Sinodul I Ecumenic din Niceea, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Episcopul Ioan al Sorocii a slujit Sfânta Liturghie în biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Bulboci, raionul Soroca.

Alături de ierarhul Sorocii s-au rugat Prot. Nicolae CRAVEȚ, protopop și secretar al Vicariatului de Soroca, preotul Mihail PÎNZARI, paroh al bisericii, preoți soroceni și din alte raioane.

În timpul vohodului mic, cu binecuvântarea Mitropolitului, parohul bisericii a fost decorat cu dreptul de a purta Crucea de Aur și Palița, cu prilejul celebrării celor douăzeci de ani de slujire.

La sfârșitul slujbei Preasfințitul IOAN a rostit cuvântul de învățătură, felicitându-l pe părintele omagiat, dar și pe credincioșii comunității.

Ctitorii care sprijină această parohie au fost distinși cu diplome arhierești.
Către cei prezenți la slujba duminicală s-au adresat părintele paroh și Dl Iurie COJOCARU, Primar al comunei Bulboci.

sursa http://ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
18591

Noi ne îmbătrânim copiii

Trăim într-o lume obosită şi obositoare. Noi suntem obosiţi şi devenim obositori pentru copiii noştri, pe care îi apostrofăm, îi certăm, în grăbim mereu, îi tragem după noi, îi sâcăim, îi cicălim, le dăm mereu câte ceva de făcut. Şi, ce e cel mai grav, îi copleşim cu oboseala noastră. Copiii noştri sunt apatici şi […]