Ultimul sunet la Seminarul Liceal de Teologie Ortodoxă din Chișinău

482

Liceul este cel ce ne definește pe noi, adolescenții, o provocare pe care am acceptat-o odată veniți aici. Am supraviețuit temelor pentru acasă și lucrărilor de control, am luptat pentru note, am avut eșecuri și am trăit adevărate bucurii. Scopurile noastre au fost atinse, am întrecut toate așteptările și am lărgit toate limitele…

Cu binecuvîntarea Prot. Vetcislav Cazacu, Directorul Seminarului Liceal de Teologie Ortodoxă din Chișinău, astăzi, a avut loc careul solemn, dedicat ultimului sunet, pentru elevii acestei instituții.

Cuvinte de felicitare și binecuvântare, în această zi, a rostit: Directorul Seminarului  Prot. Vetcislav Cazacu, directorul adjunct al Seminarului Prot. Ioan Uglea, preotul spiritual al Seminarului Prot. Victor Ceresău.

Despre rezultatele deosebite care au împodobit palmaresul performanțelor și realizărilor frumoase a elevilor pe parcursul anului, a vorbit Doamna Rodica Slivca, Director adjunct al SLTO.

Pe această cale, le urăm absolvenților succese mari la examenele de bacalaureat și drum bun în viață.

sursa http://teologie.md

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1869

Cum putem dobândi pacea lăuntrică?

Am putea să ne bucurăm de o mare pace, dacă am vrea să nu ne îndeletnicim deloc cu ceea ce zic sau fac alţii şi nici cu ceea ce nu ne priveşte. Cea mai mare şi singura împotrivire este că odată robiţi de patimile şi poftele noastre nu facem nici o sforţare să intrăm în […]Urmăriți-ne pe Facebook!