Sfințire și binecuvântare pentru Şcoala de muzică „Eugen Doga”

413

În ziua de prăznuire a  sfântului Maxim Mărturisitorul, vineri 3 februarie 2017, a fost oficiată o slujbă de binecuvantare şi sfinţire a școlii de muzică ,,Eugen Doga”, din municipiul Chișinău.

La iniţiativa doamnei director Nadejda Lungu şi a colectivului didactic, preotul Ioan Manole, reprezentantul Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, a stropit cu agheasmă auditoriile, dar şi pe profesorii şi elevii instituţiei.

Prin aceasta s-a adus călăuzire, luminare, spor şi îndreptare în activităţile şcolare.

La finele evenimentului, doamna director a mulţumit in numele tuturor celor prezenţi pentru gândul frumos și fapta bună.

Sperăm cu ajutorul Bunului Dumnezeu ca acest obicei frumos şi evlavios să lumineze viitoarele tinere talente care pășesc pragul acestei instituții.

A consemnat: preoteasa Olesea Manole

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
2184

Nu spun că poți să-ți schimbi viața, însă pe tine însuți, da!

În societatea și cultura în care trăim și care sunt necruțătoare și competitive, cuvintele mele vor putea să-ți pară imposibil de pus în practică. Și totuși, dacă într-adevăr ai suferit sau suferi, dacă ai atins fundul prăpastiei, tocmai tu mă poți înțelege. Ceea ce va rămâne într-adevăr din noi e ceea ce am dat și […]