Sfințire și binecuvântare pentru Şcoala de muzică „Eugen Doga”

529

În ziua de prăznuire a  sfântului Maxim Mărturisitorul, vineri 3 februarie 2017, a fost oficiată o slujbă de binecuvantare şi sfinţire a școlii de muzică ,,Eugen Doga”, din municipiul Chișinău.

La iniţiativa doamnei director Nadejda Lungu şi a colectivului didactic, preotul Ioan Manole, reprezentantul Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, a stropit cu agheasmă auditoriile, dar şi pe profesorii şi elevii instituţiei.

Prin aceasta s-a adus călăuzire, luminare, spor şi îndreptare în activităţile şcolare.

La finele evenimentului, doamna director a mulţumit in numele tuturor celor prezenţi pentru gândul frumos și fapta bună.

Sperăm cu ajutorul Bunului Dumnezeu ca acest obicei frumos şi evlavios să lumineze viitoarele tinere talente care pășesc pragul acestei instituții.

A consemnat: preoteasa Olesea Manole

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
548

Slujba dumnezeiască praznicală în Catedrala „Hristos Mântuitorul” de ziua aniversării a 100 de ani de la intronizarea Sfântului Ierarh Tihon, Patriarh al Moscovei

Luni, 4 decembrie 2017, de sărbătoarea Intrării în Biserică a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și de ziua aniversării a 100 de ani de la intronizarea Sfântului Ierarh Tihon, Patriarh al Moscovei și al întregii Rusii, în Catedrala episcopală sobornicească „Hristos Mântuitorul”, din orașul Moscova, a fost săvârșită slujba dumnezeiască praznicală. Slujba a fost prezidată de […]