Sfințire și binecuvântare pentru Şcoala de muzică „Eugen Doga”

727

În ziua de prăznuire a  sfântului Maxim Mărturisitorul, vineri 3 februarie 2017, a fost oficiată o slujbă de binecuvantare şi sfinţire a școlii de muzică ,,Eugen Doga”, din municipiul Chișinău.

La iniţiativa doamnei director Nadejda Lungu şi a colectivului didactic, preotul Ioan Manole, reprezentantul Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, a stropit cu agheasmă auditoriile, dar şi pe profesorii şi elevii instituţiei.

Prin aceasta s-a adus călăuzire, luminare, spor şi îndreptare în activităţile şcolare.

La finele evenimentului, doamna director a mulţumit in numele tuturor celor prezenţi pentru gândul frumos și fapta bună.

Sperăm cu ajutorul Bunului Dumnezeu ca acest obicei frumos şi evlavios să lumineze viitoarele tinere talente care pășesc pragul acestei instituții.

A consemnat: preoteasa Olesea Manole

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1036

Biserica ortodoxă română din Bergamo va fi transformată în moschee. Părintele Gheorghe: «Trăim o catastrofă!»

Parohia ortodoxă română a încercat din răsputeri să păstreze biserica, dar la licitație musulmanii au dat cu 9.000 de euro mai mult și au cumpărat localul. Șoc pentru enoriașii români din Bergamo: Asociația Musulmanilor din Bergamo le cumpără biserica pe care o folosesc ortodocșii români din 2015. Ar fi pentru prima dată în Italia când […]