Seară duhovnicească în parohia Rădoaia

129

În cea de-a doua duminică a Postului Mare, parohia ”Pogorârea Sf. Duh” din s. Rădoaia, r. Sângerei, a organizat o seară duhovnicească împreună cu părintele conferențiar Octavian Moșin de la biserica USM. Tema discuției a fost: ”Când și cum ne împărtășim?”.

După săvârșirea Pasiei, părintele-paroh Roman Pintilei a venit cu un mesaj de salut către cei prezenți, vorbind despre importanța Sf. Euharistii în viața credincioșilor.

Părintele Octavian s-a referit la Taina Cuminecării raportată la celelalte Sfinte Taine, precum și la înțelegerile și abordările greșite legate de primirea împărtășaniei. Au urmat întrebări din partea elevilor și credincioșilor poposiți la eveniment, la care slujitorii au răspuns cu amabilitate.

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
3350

Un tânăr german călugăr la Mănăstirea Radu Vodă: „Am găsit răspunsul abia după ce am ajuns la Ortodoxie“

„Am găsit răspunsul abia după ce am ajuns la Ortodoxie“ De multe ori, noi, românii, avem nevoie de un suflet convertit la Ortodoxie pentru a ne arăta comoara primită de noi de la strămoşi: credinţa drept-măritoare. Monahul Kyrill de la mănăstirea bucureşteană Radu Vodă este german de origine şi a ajuns „acasă“, în Ortodoxie, după […]