Seară duhovnicească în parohia Rădoaia

194

În cea de-a doua duminică a Postului Mare, parohia ”Pogorârea Sf. Duh” din s. Rădoaia, r. Sângerei, a organizat o seară duhovnicească împreună cu părintele conferențiar Octavian Moșin de la biserica USM. Tema discuției a fost: ”Când și cum ne împărtășim?”.

După săvârșirea Pasiei, părintele-paroh Roman Pintilei a venit cu un mesaj de salut către cei prezenți, vorbind despre importanța Sf. Euharistii în viața credincioșilor.

Părintele Octavian s-a referit la Taina Cuminecării raportată la celelalte Sfinte Taine, precum și la înțelegerile și abordările greșite legate de primirea împărtășaniei. Au urmat întrebări din partea elevilor și credincioșilor poposiți la eveniment, la care slujitorii au răspuns cu amabilitate.

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1670

Atât valorează o familie şi un neam, cât a înţeles din Evanghelie

În foarte multe cazuri vin oamenii la spovedit înainte de cununie și spun: „Știți, părinte încercăm. Dacă nu merge…”. Și nu-i de râs, că-i de plâns. Dacă nu merge, aruncăm peste gard tot! Toate visele noastre, tot ceea ce am vorbit despre noi, despre copii copiilor noștri…Pentru că o familie nu înseamnă o familie, înseamnă […]