Să extindem activitățile din cadrul bisericii universitare!

286

Dumnezeu este pretutindeni, dar în modul cel mai direct şi receptiv este prezent în Casa Lui, în Biserică. Acesta este locul în care ne vede, ascultă şi binecuvântează pe toți cei care Îl chemăm în rugăciune, în comuniune cu toți sfinții și confrații noștri.

Biserica este și locul în care e bine să ne ajutăm și sprijinim unii pe alții. În acest scop la Biserica Universității de Stat au demarat un șir de lucrări de reparație și amenajare a mai multor încăperi și săli precum: Centrul și garderoba sociale ”Agapis”, sala de conferințe, biblioteca, centrul de consiliere spirituală, trapeza, veșmintăria și spațiul rezervat mamelor cu copiii.

Costul acestor lucrări depășește puterile noastre. Astfel, îndemnăm toată lumea de bună credință să ne susțină să înfăptuim o lucrare bineplăcută lui Dumnezeu!

Domnul să ne ajute în toate!

Beneficiar: Biserica „Întâmpinarea Domnului” din mun. Chişinău

Cod fiscal: 38527016

BC VICTORIABANK SA, Filiala 17

Chişinău VICBMD2X457

MD44VI022241700000166MDL

Informații suplimentare la nr. de telefon 079481586 – preot Octavian.


Articole postate de același autor
808

PS Ioan, Episcop de Soroca: să cerem ajutor de la Biserică, dar şi să ajutăm Biserica când dorim să dobândim mântuirea sau viaţa veşnică

PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei a oficiat în Duminica a XIII-a după Cincizecime, Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, la Catedrala episcopală din orașul Soroca. După rostirea Pericopei Evanghelice, PS Episcop Ioan a explicat că Pilda lucrătorilor celor răi din vie se referă atât la istoria mântuirii neamului omenesc, cât şi la viaţa […]