Să extindem activitățile din cadrul bisericii universitare!

453

Dumnezeu este pretutindeni, dar în modul cel mai direct şi receptiv este prezent în Casa Lui, în Biserică. Acesta este locul în care ne vede, ascultă şi binecuvântează pe toți cei care Îl chemăm în rugăciune, în comuniune cu toți sfinții și confrații noștri.

Biserica este și locul în care e bine să ne ajutăm și sprijinim unii pe alții. În acest scop la Biserica Universității de Stat au demarat un șir de lucrări de reparație și amenajare a mai multor încăperi și săli precum: Centrul și garderoba sociale ”Agapis”, sala de conferințe, biblioteca, centrul de consiliere spirituală, trapeza, veșmintăria și spațiul rezervat mamelor cu copiii.

Costul acestor lucrări depășește puterile noastre. Astfel, îndemnăm toată lumea de bună credință să ne susțină să înfăptuim o lucrare bineplăcută lui Dumnezeu!

Domnul să ne ajute în toate!

Beneficiar: Biserica „Întâmpinarea Domnului” din mun. Chişinău

Cod fiscal: 38527016

BC VICTORIABANK SA, Filiala 17

Chişinău VICBMD2X457

MD44VI022241700000166MDL

Informații suplimentare la nr. de telefon 079481586 – preot Octavian.


Articole postate de același autor
1127

Taina Sfântului Maslu în parohia „Acoperământul Maicii Domnului” din s. Floreni r. Anenii Noi

Biserica pune la dispoziţia creştinilor multe mijloace pentru ca să-şi trăiască viaţa în mod corect, sănătos, în pace şi pentru ca apoi să poată dobândi mântuirea. În perioada Postului Mare în toate bisericile ortodoxe se săvârşeşte Taina Sfântului Maslu. Este bine să participăm această taină, căci ea ne ajută la vindecarea trupească şi sufletească.  Astfel, […]Urmăriți-ne pe Facebook!