Poate Moș Crăciun deschide ușa?

1354

’’Flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit.’’(Biblia)

Acţiunea filantropică ‚, Dar din dar se face rai ’’, a revenit din nou în casele oamenilor, fiind al 4-lea an cosecutiv.

Cu susţinerea financiară efectivă a familiei domunui Ion Mereacre , din comuna Costeşi , Ialoveni, împreună cu un grup de voluntari condus de profesorului de religie din Liceul Teoretic Costeşti şi diacon al bisericii ‚,Sf.Ierarh Nicolae’’ Ion Scutaru, au readus zâmbete pe feţele familiilor din categoria persoanelor cu dizabilităţi, împărtăşind totodată spiritul sărbătorilor de iarnă cu căldură sufletească, mesaje de susţinere, dar şi colinde frumoase ce vestesc Naşterea Domnului .

Anul acestea beneficiari au fost cele 103 familii din raioanele: Briceni, Căuşeni, Edineţ, Ialoveni, Rîşcani, Lipcani şi Ştefan Vodă, susținuți de un ajutor financiar dar şi produse alimentare.

Sincere recunoștințe domnului Ion Mereacre şi familiei sale în special, graţie căruia s-a reuşit a crea zâmbete pe feţele oamenilor, readucându-i mai aproape de bucuria vieții, lărgindu-le cale spre încrederea în Dumnezeu, în sine şi izvodindu-le siguranța că nu sunt singuri, iar cineva mereu va fi pentru a-i susţine.

Familiile care au beneficiat, și ele la rîndul lor, cu sufletul călduros şi gândul candid, au menţionat ca doar Dumnezeu este Îndrumătorul faptelor măreţe şi al dragostei, și Îl simnt mai aproape de suflet când astfel de oameni cu inima mare le păşesc pragul casei alinându-le sufletul. Iar noi suntem bucuroși că s-a reuşit să vedem fericirea din ochii trişti ai lor şi zâmbetele îndurerate transformându-se în lacrimi de fericire. Astfel poate Moș Crăciun deschide ușa! La Mulți Ani!!!

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
9147

Ce se întâmplă dacă a murit omul fără lumânare?

Auzi ce spune Mântuitorul în Evanghelie, ca să arate care-i lumânarea noastră: Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor – și apoi arată care-i lumina – ca, văzând oamenii faptele cele bune ale voastre, să-L slăvească pe Tatăl vostru Care este în ceruri. Un om, creștin bun în sat la voi, care nu înjură, nu […]