Poate Moș Crăciun deschide ușa?

1304

’’Flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit.’’(Biblia)

Acţiunea filantropică ‚, Dar din dar se face rai ’’, a revenit din nou în casele oamenilor, fiind al 4-lea an cosecutiv.

Cu susţinerea financiară efectivă a familiei domunui Ion Mereacre , din comuna Costeşi , Ialoveni, împreună cu un grup de voluntari condus de profesorului de religie din Liceul Teoretic Costeşti şi diacon al bisericii ‚,Sf.Ierarh Nicolae’’ Ion Scutaru, au readus zâmbete pe feţele familiilor din categoria persoanelor cu dizabilităţi, împărtăşind totodată spiritul sărbătorilor de iarnă cu căldură sufletească, mesaje de susţinere, dar şi colinde frumoase ce vestesc Naşterea Domnului .

Anul acestea beneficiari au fost cele 103 familii din raioanele: Briceni, Căuşeni, Edineţ, Ialoveni, Rîşcani, Lipcani şi Ştefan Vodă, susținuți de un ajutor financiar dar şi produse alimentare.

Sincere recunoștințe domnului Ion Mereacre şi familiei sale în special, graţie căruia s-a reuşit a crea zâmbete pe feţele oamenilor, readucându-i mai aproape de bucuria vieții, lărgindu-le cale spre încrederea în Dumnezeu, în sine şi izvodindu-le siguranța că nu sunt singuri, iar cineva mereu va fi pentru a-i susţine.

Familiile care au beneficiat, și ele la rîndul lor, cu sufletul călduros şi gândul candid, au menţionat ca doar Dumnezeu este Îndrumătorul faptelor măreţe şi al dragostei, și Îl simnt mai aproape de suflet când astfel de oameni cu inima mare le păşesc pragul casei alinându-le sufletul. Iar noi suntem bucuroși că s-a reuşit să vedem fericirea din ochii trişti ai lor şi zâmbetele îndurerate transformându-se în lacrimi de fericire. Astfel poate Moș Crăciun deschide ușa! La Mulți Ani!!!

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
346

Mesaj de felicitare adresat ÎPS Mitropolit Vladimir, cu prilejul prăznuirii sfântului ocrotitor

Cu prilejul prăznuirii Sfântul Cneaz Vladimir Întocmai cu Apostolii, ocrotitor spiritual al Înaltpreasfinţiei Voastre, permiteţi-ne de a Vă adresa alese urări de sănătate şi bucurii duhovnicești, pace și mult har de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos! Hristos-Dumnezeul nostru, pentru rugăciunile Sfântul Cneaz Vladimir, să Vă dăruiască ajutorul Său sfânt pe drumul slujirii arhierești, pentru a ne fi încă mulți ani înainte […]