Părintele Savatie Baștovoi a conferențiat la biserica USM

780

În seara zilei de miercuri, 26 decembrie, la biserica USM s-a săvârșit Acatistul Sf. Duh. Slujba a fost oficiată de către invitatul serii duhovnicești părintele Savatie Baștovoi.

După rugăciune a avut loc lansarea ultimei sale cărți ”Puterea iubirii”, care include gânduri ziditoare de suflet expuse în cadrul a cinci conferințe susținute anul curent de către părintele în Germania, România și Republica Moldova.

Părintele Savatie s-a referit la unitatea Bisericii, care tot mai mult este zdruncinată, precum și la dragostea jertfitoare, ce-i lipsește omului de astăzi.

Au urmat răspunsuri la diverse întrebări, la care părintele a răspuns cu multă amabilitate și dragoste.

Cartea ”Puterea iubirii”, de rând cu alte cărți semnate de către părintele Savatie, pot fi găsite după 1 ianuarie 2019 la biserica universitară.

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1868

„Noi nu avem timp de a trăi”

„Ziua în care am încetat să mă grăbesc”. Povestea înduioșătoare de viață a unei mame foarte ocupate. Rachel Macy Stafford este o femeie și o mamă. Aceasta a scris un mesaj foarte dur, emoționant și real despre cât de important e să nu te grăbești atunci când ai copii. ***** Atunci când trăiești o viață […]Urmăriți-ne pe Facebook!