O seară de suflet la mănăstirea Curchi pentru copiii din centrele de plasament

591

În seara zilei de 24 octombrie 2017 un grup de 25 de copii de la Centrul pentru Copilarie, Adolescenta si Familie și Casa comunitară pentru copii în situaţie de risc au beneficiat de un pelerinaj la mănăstirea  Curchi.

Pelerinajul a fost organizat de către Biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM și Direcția Municipală pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Beneficiarii centrelor au fost însoți de colaboratorii DMPDC și membrii  Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi, care au încercat să le ofere o seară de suflet petrecută mai aproape de Dumnezeui, în anturajul deosebit al mănăstirii. 

Copiii au primit sfaturi duhovniceşti, au aflat date despre istoricul mănăstirii, au vizitat bisericile aşezământului, după care au participat la agapa frăţească oferită de obștea monahală. Înainte de reîntoarcere copiii au primit în dar cruciulițe și dulciuri pentru a se bucura pe deplin de această zi.

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
147

A demarat o nouă ediție a Taberei Bucuriei la biserica USM

În ziua pomenirii Binecredinciosului Voievod Sf. Ștefan cel Mare, la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM a început o nouă ediție a Taberei Bucuriei. Prima ediție s-a desfășurat în perioada 10 și 15 iunie, adunând circa 80 de copii, iar de astăzi s-au adunat aproximativ 110 de copii cu vârsta între 6-12 ani și 10 […]Urmăriți-ne pe Facebook!