O masă caldă pentru persoanele nevoiașe

892

Părintele Roman Pintilei din satul Rădoaia,  raionul Sângerei, împreună cu un grup de voluntari. aduce bucurie pe fețele a zeci de persoane nevoiașe din localitate. În fiecare zi de joi este oferit un prânz cald către 65 de persoane din familii social- vulnerabile. 

Salutăm cu bucurie acest minunat proiect care ..smulge” un zâmbet de pe fața celor pentru care a luat naștere această acțiune de milostenie, mulțumind lui Dumnezeu pentru toate. Sfântul Simeon Noul Teolog spunea că : "Domnul a primit să ia asupra Sa chipul fiecărui om lipsit și să Se unească pe Sine cu fiecare, ca fiecare, văzând pe fratele său ca pe Dumnezeu, să-l primească și să-l socotească ca pe Acela și să deșerte avutul său spre slujirea lui, precum și Hristos Și-a vărsat sângele Său pentru mântuirea noastră."

Pentru ca această faptă bună să se realizeze, contribuie şi creştinii din parohie, în această săptâmână, o familie a ales să facă un parastas în acest fel. Dumnezeu să răsplătească jertfa tuturor. Cine poate contribui financiar sau cu produse alimentare, haine poate să-l contacteze pe părinte Roman, tel. 079410797.

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole Asemănătoare
1472

O masă caldă pentru 2.500 de copii din trei judeţe sărace

World Vision România a lansat programul „Pâine şi Mâine”, prin intermediul căruia va fi oferită zilnic o masă caldă copiilor săraci din mai multe zone defavorizate. Într-o primă etapă, 2.500 de copii din judeţele Vaslui, Dolj şi Vâlcea vor mânca la şcoală un prânz care să asigure nutriţia necesară dezvoltării optime şi vor participa timp […]

    Articole postate de același autor
    648

    Anunţ! Adunarea trimestrială a preoților din cuprinsul Eparhiei de Bălți și Fălești

    Marți, 4 iulie 2017, ora 8:30, în catedrala „Sf.Împ.Constantin și Elena” din Bălți, va avea lor adunarea trimestrială a preoților din cuprinsul Eparhiei de Bălți și Fălești. Adunarea va fi ordinară, alocuțiunea generală a Episcopului, iar la final discuții individuale. Se vor prezenta dările de seamă și se vor discuta cele mai importante subiecte de […]    Urmăriți-ne pe Facebook!