Mesaj de felicitare adresat Preacuviosului Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), cu ocazia jubileului de 50 de ani de viață

281

Cu prilejul jubileului de 50 de ani de viaţă a Preacuvioșiei Voastre, Vă adresăm calde şi frăţeşti urări de sănătate, realizări frumoase şi mult ajutor de la Hristos, Domnul Nostru. 

Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască în continuare aceeaşi râvnă pentru slujirea Bisericii şi a credincioşilor ei, aducând mângâiere și curaj, har și binecuvântare, numeroşilor fii și fiice ai Bisericii noastre.

Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelşugare asupra Preacuvioșiei Voastre, ca ajutor în lucrarea pastorală pe care o desfăşuraţi cu multă râvnă şi osteneală, îmbinând înţelepciunea şi cuvântul frumos cu fapta bună!

În acest moment aniversar, Vă dorim, viaţă îndelungată, bucurii duhovniceşti şi împlinirea tuturor lucrărilor pe care le realizaţi întru Slava lui Dumnezeu şi a Bisericii Sale!

Întru mulți și mântuitori ani!

Echipa revistei "Altarul Credinței"

 


Articole postate de același autor
328

Tabere de vară la Mănăstirea Curchi

Cu binecuvântarea PS Siluan, Episcop de Orhei, Mănăstirea „Naşterea Maicii Domnului”, Curchi, în colaborare cu Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, organizează două tabere de vară.  Tabăra pentru copii cu vârste între 8-12 ani se va desfăşura în incinta sfintei mănăstiri Curchi în perioada 10-13 iulie 2017. Iar tabăra pentru tineri cu vârste între 18-27 ani […]