Mesaj de felicitare adresat Preacuviosului Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), cu ocazia jubileului de 50 de ani de viață

80

Cu prilejul jubileului de 50 de ani de viaţă a Preacuvioșiei Voastre, Vă adresăm calde şi frăţeşti urări de sănătate, realizări frumoase şi mult ajutor de la Hristos, Domnul Nostru. 

Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască în continuare aceeaşi râvnă pentru slujirea Bisericii şi a credincioşilor ei, aducând mângâiere și curaj, har și binecuvântare, numeroşilor fii și fiice ai Bisericii noastre.

Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelşugare asupra Preacuvioșiei Voastre, ca ajutor în lucrarea pastorală pe care o desfăşuraţi cu multă râvnă şi osteneală, îmbinând înţelepciunea şi cuvântul frumos cu fapta bună!

În acest moment aniversar, Vă dorim, viaţă îndelungată, bucurii duhovniceşti şi împlinirea tuturor lucrărilor pe care le realizaţi întru Slava lui Dumnezeu şi a Bisericii Sale!

Întru mulți și mântuitori ani!

Echipa revistei "Altarul Credinței"

 


Articole postate de același autor
1010

Vedem în aproapele doar neajunsurile și patimile de care noi înșine suferim

Nejudecarea nu este doar un mod de raportare la celălalt, un exercițiu spiritual, ci este modul cel mai profund de a ne cunoaște și îmbunătăți pe noi înșine. Aproapele este un fel de oglindă duhovnicească pentru noi, poate chiar un fel de proiecție a noastră în exterior. De aceea, ceea ce vedem noi în aproapele […]Urmăriți-ne pe Facebook!