Liturghie Arhierească în parohia „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Magurele, raionul, Ungheni

282

In Duminca a VII dupa Pasti a Sfintilor Parinti de la Sinodul I Ecumenic, 9 iunie 2019Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni a Liturghisit în parohia  ,,Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil ” din satul Magurele, raionul Ungheni.

În dimineaţa zilei Ierarhul a fost întîmpinat călduros de părintele paroh, Ieromonahul Damian , impreuna cu clericii si crestinii care au venit sa se roage in aceasta zi cu Ierarhul eparhiot.

In aceasta zi Preasfintitului Episcop Petru i-au coliturghisit protoiereul Vadim (COROSTINSCHI) secretarul  episcopiei de Ungheni si Nisporeni si soborul de preoti prezenti.

Dupa citirea pericopei evanghelice Ierarhul a explicat ideia Evangheliei de astazi ,iar la incheierea sfintei Liturghii s-a savirsit un Tedeum de sanatate dupa care Ieromonahul Damian parohul acesetei biserici a fost decorat de catre Ierarh cu madalia eparhiala Sf. Bnc.Alexandru Nevski gr.II iar pentru aceasta biserica Preasfintitul Petru a oferit in dar un Chivot pentru Sfintul Prestol.

sursa http://episcopia-ungheni.md

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
2325

Georgia: În familia unor credincioși mai multe icoane izvorăsc mir și vindecă (galerie foto)

În familia unor credincioși din orașul Rustavi (lângă Tbilisi) mai multe icoane izvorăsc mir. În una dintre odăile apartamentului familiei Kokoșvili sunt adunate mai multe icoane, însăși odaia aminteşte mai degrabă o chilie monahală. După cum au relatat membrii acestei familiii, ei cunosc zeci de cazuri în care oamenii care le-au vizitat apartamentul, s-au vindecat […]Urmăriți-ne pe Facebook!