Liturghie Arhierească în parohia „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Magurele, raionul, Ungheni

172

In Duminca a VII dupa Pasti a Sfintilor Parinti de la Sinodul I Ecumenic, 9 iunie 2019Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni a Liturghisit în parohia  ,,Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil ” din satul Magurele, raionul Ungheni.

În dimineaţa zilei Ierarhul a fost întîmpinat călduros de părintele paroh, Ieromonahul Damian , impreuna cu clericii si crestinii care au venit sa se roage in aceasta zi cu Ierarhul eparhiot.

In aceasta zi Preasfintitului Episcop Petru i-au coliturghisit protoiereul Vadim (COROSTINSCHI) secretarul  episcopiei de Ungheni si Nisporeni si soborul de preoti prezenti.

Dupa citirea pericopei evanghelice Ierarhul a explicat ideia Evangheliei de astazi ,iar la incheierea sfintei Liturghii s-a savirsit un Tedeum de sanatate dupa care Ieromonahul Damian parohul acesetei biserici a fost decorat de catre Ierarh cu madalia eparhiala Sf. Bnc.Alexandru Nevski gr.II iar pentru aceasta biserica Preasfintitul Petru a oferit in dar un Chivot pentru Sfintul Prestol.

sursa http://episcopia-ungheni.md

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
15768

Trei lucruri care ne pot schimba întreaga viaţă

  Un bunic evlavios și ajuns la o vârstă foarte înaintată, era înconjurat de mulți nepoți și strănepoți căci avea o familie mare. Bătrânul povestea nepoților multe întâmplări cu tâlc din viața sa. Nepoții erau foarte entuziasmați de toate întâmplările pe care prin trecuse bunicul lor. La un moment dat, unul dintre nepoți care era […]