Întâlniri de suflet la Tabăra ”Vulturașul”

286

"Toate ale voastre cu dragoste să se facă."

Tabăra de odihnă ,,Vulturașul” din s. Șaptebani a găzduit o întâlnire de suflet cu genericul "Dumnezeu este Dragoste". Preoții din r. Râşcani, în frunte cu părintele blagocin Sveatoslav Ungurean, au venit cu mesaje ziditoare pentru copiii și tinerii prezenți.

Dragostea de Dumnezeu și de oameni nu este un cuvânt gol, ci cea mai vie și minunată realitate, singura pentru care viața merită să fie trăită. Noi, oamenii, nu putem să nu iubim, să nu vrem să fim iubiţi. Pentru că asta e fundamentul fiinţei noastre. Dumnezeu este iubire şi tot ceea ce este în lumea asta tânjeşte după iubire. La trăirea dragostei faţă de Dumnezeu, de aproapele, de părinţi şi neam au fost îndemnaţi tinerii prezenţi. 

La sfârşitul întâlnirii toţi cei prezenţi au intonat cântarea "Dacă dragoste nu ai…", după care le-au mulţumit preoţilor pentru vizită şi îndrumări.  

Dragostea iubite frate

Dragostea e întîi de toate

Dacă dragoste nu ai,

N-ai nici pace ,n-ai  nici rai

De-a fi doctor în ştiintă

De-ai avea chiar şi credinţă

De-ai ştii numarul de stele

De-ai cunoaşte toate cele

Dacă dragoste nu ai,

N-ai nici pace ,n-ai  nici rai...

Această prezentare necesită JavaScript.

 


Articole postate de același autor
451

Copiii în grija Bisericii

În perioada 08-13 august, Ambasada Rusiei în Republica Moldova, organizează gratuit pentru copiii Moldovei o tabără de odihnă la Vadul lui Vodă în stațiunea ”Perlele Nistrului”. Printre cei peste o sută de copii, datorită colaborării frumoase dintre Mitropolia Moldovei și Ambasada Rusiei, cu binecuvântarea Mitropolitului Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, preotul Nicolae Ciobanu, președintele […]