Început de primăvară, început de viață

304

În vizită la secția de maternitate la Centrul Mamei și al Copilului

Primăvara este perioada asociată vitalității, tinereții, rodului. Este timpul când toți se trezesc din lâncezirea iernii pentru a face ordine în suflet și în jur, în vederea unei existențe mai pline de sens și de dinamism.

Organizația nonguvernamentală Moldova pentru Viață a dedicat luna martie valorilor fundamentale: viața, familia, dragostea. În acest sens, pentru întreaga lună sunt preconizate un șir de activități menite să promoveze în rândul tinerilor imaginea familiei tradiționale, a valorilor creștine.

În prima zi a primăverii, Asociația Studenților Ortodocși din Moldova a răspuns apelului lansat de ONG Moldova pentru viață și au mers împreună la Centrul Mamei și al Copilului. Or, unde în altă parte poate fi sesizat mai bine triumful vieții, dacă nu în blocul unde sunt internate tinerele mămici și femeile însărcinate.

Cu ocazia evenimentului deosebit din viața lor, pentru dorința de a crește un prunc, la început de martie, tinerii au transmis un mesaj de felicitare mămicilor, dar și tăticilor, care își ajutau cu fidelitate soțiile. Ei au oferit flori, zâmbete și urări de sănătate. În schimb, au primit emoții de neprețuit, căci la ieșire aveau un zâmbet atât de sincer pe față.

Sperăm ca toate organizațiile și grupurile cu inițiativă să reușească a se consolida pe viitor în promovarea adevăratelor valori ale familiei și creștinătății.

sursa http://tineretulortodox.md/


Articole postate de același autor
8610

Taina constă în a învăța să trăiești corect cu omul de alături

Un om a dobândit sensul și scopul vieții atunci când o persoană pe care o iubise și o respectase l-a dezamăgit foarte tare. S-a întâmplat ceva brusc și persoana respectivă la decepționat, ceva s-a prăbușit în sufletul său. Știți ce se întâmplase? Era idolul său. Idol. Omul și-a închipuit că celălalt reprezintă ceva, că este […]Urmăriți-ne pe Facebook!