În ziua Marșului Familiei, arhiereii BOM vor liturghisi la Mănăstirea Ciuflea

130

Orice lucru bineplăcut Domnului se începe cu o rugăciune. Sâmbătă, 18 mai, în ziua desfășurării Marșului Familiei, arhiereii BOM vor liturghisi la Sfânta Mănăstire Ciuflea, conform următorului program:

7.00 Ceasurile.

7.15. Întâmpinarea ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir.

7.30 Sfânta Liturghie.

9.30 Te-deum de mulțumire și binecuvântare a Marșului.

Vă îndemnăm de a începe cu rugăciune ziua în care plinătatea Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova va participa la un Marș al Familiei pentru susținerea familiei tradiționale, așa cum o știm din moși strămoși – nucleu sacru unde copiii deprind dragostea de cele sfinte, învață respectul față de datinile și tradițiile noastre și capătă încrederea pentru viitor.

La sfârșitul serviciului divin, la poarta Mănăstirii Ciuflea se va săvârși un Te-deum, după care împreună cu arhiereii și preoții Bisericii, vom purcede într-o procesiune pașnică a rugăciunii, a dragostei creștinești și a nădejdii întru Domnul, ca să demonstrăm astfel că putem și vrem să ne apărăm cele mai sfinte valori ale noastre, pe care avem datoria să le păstrăm și să le transmitem nealterate generațiilor în devenire.

HRISTOS A ÎNVIAT!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!


Articole postate de același autor
1160

Cinsteşte pe aproapele peste măsura cuvenită

Sileşte-te, când te întâlneşti cu aproapele, ca să-l cinsteşti peste măsura cuvenită. (…) Iar când se desparte de tine, spune-i numai de bine şi tot ce este spre cinstirea lui. Căci prin aceastea îl atragi pe el la bine şi-l sileşti să se ruşineze de numele bun cu care l-ai numit. Şi vei semăna în […]