Facultatea de Drept a USM a găzduit un bal caritabil

399

Facultatea de Drept și Asociația Studenților în Drept de la Universitatea de Stat din Moldova  și-au propus să înceapă sărbătorile de iarnă printr-un eveniment prin care să trăiască bucuria adevărată, cea pe care o primești, oferind altora. Astfel, vineri 07 decembrie, a fost organizată cea de-a doua ediție a balului caritabil din cadrul facultății.

”Corelația dintre justiție și caritate o constituie oamenii - oameni sunt cei care fac justiția și în egală măsură oameni sunt cei care donează sau beneficiază de caritate”, au menționat în mesajul său organizatorii. 

În acest context balul caritabil s-a transformat într-un festival de generozitate, iar muzica și dansul au devenit sprijin pentru a înfăptui fapte bune.

La eveniment au fost prezenți dna Otilia Dandara, prorectorul Universității de Stat din Moldova, dna Violeta Cojocaru, decanul facultății de drept, preotul Octavian Moșin,  Președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, absolvenți ai facultății și alți destinși oaspeți.

Pe lângă momente de divertisment au fost organizate două licitații cu scopul de a strânge fonduri pentru câteva familii social vulnerabile. 

 "Orice înfăptuim pentru aproapele nostru ni se va întoarce de către Dumnezeu. Iubim - vom fi iubiţi, facem milostenie - vom fi miluiţi. Mereu a da este mai ferice decât a lua.  Un om care dăruieşte din toată inima primeşte în schimb o bucurie de nedescris. A dărui este în firea întregului univers. Biserica universității a sprijinit acest eveniment caritabil, iar prin el a dat start activităților și evenimentelor desfășurate întru sprijinul persoanelor defavorizate, pentru ca bucuria sfintelor sărbători să ne unească în fapte bune și rugăciuni de mulțumire aduse Bunului Dumnezeu," - a menționat  parohul capelei universitare, pr. Octavian Moșin.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

 


Articole postate de același autor
1750

„Achitate prin Scump Sângele Domnului!”

Unui pustnic arătându-i-se diavolul într-o noapte, a început să îi înşire păcatele: „Ai făcut asta şi asta, … ceia şi ceia,…vai de sufletul tău!…”. – Numai atâta, a întrebat pustnicul? – Ba ai mai făcut şi alte multe şi destule, ca să ai parte de focul iadului nostru! – Te rog – i-a zis pustnicul […]Urmăriți-ne pe Facebook!