Duminica Mironosiţelor – zi de bucurie duhovnicească în parohia Costeşti, Râscani

573

La data de 15 mai, în duminica sfintelor Femei Mironosiţe, după sfânta Liturghie în parohia Costeşti s-a desfăşurat un concert întitulat ''Ziua mironosiţelor - zi a femeilor creştine''.

Cu binecuvintârea protopopului de Rîşcani, prot. Sveatoslav Ungurean şi a preotului paroh prot. Oleg Mita a început concertul cu cuvinte de felicitare şi urări adresate femeilor din partea preoţilor, inclusiv a oaspetelui de onoare, a primarului comunei. Ne-au bucurat cu recitări, cântece şi dansuri copiii de la gradiniţă, elevii liceului, ansamblul folcloric al casei de cultură şi corul bisericesc. Preotul paroh împreună cu părintele protopop, au împărţit daruri: femeilor li s-au oferit flori şi cruciulite, iar pe copilasi i-au bucurat cu dulciuri. Activitatea a fost încheiată cu cuvinte de învăţătura adresate creştinilor şi îndemnul de a promova şi organiya şi pe viitor această sărbătoare.

Articole Asemănătoare
Articole postate de același autor
1079

Pr. Cleopa Ilie : Ce se întâmplă cu cei care nu merg la Biserică Duminica

Iisus Hristos Mântuitorul lumii ne cheamă pe toți la Cina Sa cea mare. Ne cheamă la ospățul credinței adevărate. Să nu ne împotrivim nici unul, nici să părăsească cineva Biserica Ortodoxă, mama noastră care ne hrănește din învățătura dreptei credințe, și să meargă la cina sectelor care se înmulțesc mereu și înșală pe mulți. Ne […]