Duminica Mironosiţelor – zi de bucurie duhovnicească în parohia Costeşti, Râscani

680

La data de 15 mai, în duminica sfintelor Femei Mironosiţe, după sfânta Liturghie în parohia Costeşti s-a desfăşurat un concert întitulat ''Ziua mironosiţelor - zi a femeilor creştine''.

Cu binecuvintârea protopopului de Rîşcani, prot. Sveatoslav Ungurean şi a preotului paroh prot. Oleg Mita a început concertul cu cuvinte de felicitare şi urări adresate femeilor din partea preoţilor, inclusiv a oaspetelui de onoare, a primarului comunei. Ne-au bucurat cu recitări, cântece şi dansuri copiii de la gradiniţă, elevii liceului, ansamblul folcloric al casei de cultură şi corul bisericesc. Preotul paroh împreună cu părintele protopop, au împărţit daruri: femeilor li s-au oferit flori şi cruciulite, iar pe copilasi i-au bucurat cu dulciuri. Activitatea a fost încheiată cu cuvinte de învăţătura adresate creştinilor şi îndemnul de a promova şi organiya şi pe viitor această sărbătoare.

Articole Asemănătoare
889

Vă invităm la un concert consacrat femeii creştine!

Duminică, 15 mai, ora 15.00, vă invităm la biserica Universităţii de Stat din Moldova la un concert de suflet dedicat zilei femeilor mironosiţe. Vor evolua : Corurul „M. Berezovschi” al bisericii USM Corul parohiei Pepeni, Sângerei Copii de la centrulul Directiei municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului. Vă aşteptăm cu întreaga familie!

Articole postate de același autor
518

Frica de Dumnezeu îţi dă putere să n-ai frică

Frica de Dumnezeu dă putere. Ea nu slăbănogeşte. Cu cât e mai mare frica de Dumnezeu în cineva, cu atât e mai prezent El în acela cu puterea Lui, care se răspândeşte din El. De aceea, cel plin de frica lui Dumnezeu e plin de puterea Lui. Căci în frica aceasta este trăirea prezenţei covârşitoare […]