Duminica a IV-a după Cincizecime, la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău

168

În Duminica a IV-a după Cincizecime (Vindecarea slugii sutaşului), cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău.

Ierarhului sorocean i-au coliturghisit Prot. mitr. Dr. Vadim Cheibaş, Secretar mitropolitan şi chelar al Catedralei Mitropolitane, împreună cu soborul de preoți și diaconi ai Catedralei.

Răspunsurile liturgice au fost oferite de corul mixt al Catedralei Mitropolitane condus de dna dirijor Angela Angheni.

După citirea pericopei evanghelice, Episcopul Ioan a adresat un cuvânt de învățătură către toți cei prezenți la Cina Domnului.

Și în această zi de duminică, mulți dintre enoriașii veniți în casa Domnului au primit Sfânta Euharistie, lăudând și binecuvântând pe Dumnezeu.

La final, PS Ioan a săvârșit un Tedeum de mulțumire, iar mai apoi a transmis mesajul de binecuvântare al ÎPS Mitropolit Vladimir.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
2025

Tu nu vei muri !

El era un barbat robust, cu o voce puternica si cam dur in modul lui de a fi.Ea era o femeie dulce si delicata. S-au casatorit. El se ingrijea de casa si de educatia copiilor.Copiii au crescut, s-au casatorit, au plecat. O poveste ca multe altele… Dar, pe cand toti copiii s-au aranjat, femeia si-a […]Urmăriți-ne pe Facebook!