Conferință ,,Pretuiește Viața” în s. Sculeni, r. Ungheni

549

Cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în data 20 martie 2018, la Liceul Teoretic Sculeni, elevii claselor a 9 si a 10 au participat la o conferinta pe tema ,,Pretuiește Viața”. Conferința a fost sustinuta de parohul satului Prot. Bartolomeu TURTUREANU si Prot. Andrei URSOI, presedintele Departamentului Episcopal Invatamint.

În cadrul conferinței s-a discutat despre familie, despre viață și bunul simț al educației creștine. A prețui viața înseamnă a asculta de voia lui Dumnezeu și a nu merge îmoptriva Lui. Dumnezeu a binecuvîntat familia dar nu a binecuvîntat desfrînarea, Dumnezeu a binecuvîntat copiii și oprește, pedepsind avortul.

La finele acesteia elevii au avut posibilitatea de a adresa întrebari.

sursa  http://episcopia-ungheni.md/

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1051

Masterate creştine la USM!

  Al cincilea an consecutiv Universitatea de Stat din Moldova propune programe de master cu caracter creștin. Astfel, dacă sunteţi profesori de limbă şi literatura română, de istorie sau, în general, pedagogi; predaţi sau intenţionaţi să predaţi Religia; aveţi altă activitate şi doriţi să vă aprofundaţi cunoştinţele în ştiinţele umanistice, vă propunem programe de master […]Urmăriți-ne pe Facebook!