Colinde în dar: Grupul coral „Gnosis” va colinda la Chișinău în scop caritabil

294

Cu prilejul aniversării a 3 ani de activitate, Grupul coral bărbătesc „Gnosis” va susține în ajunul Praznicului Nașterii Domnului un concert caritabil de colinde cu genericul „Pace pe pământ, pace sus în cer!”, care va avea loc duminică, 6 ianuarie 2019, de la ora 11.00, la biserica cu hramul „Întâmpinarea Domnului” din cadrul USM.

Concertul de colinde este organizat cu sprijinul Sectorului Sinodal „Activitate Pastorală pentru Tineret” din cadrul Mitropoliei Moldovei.

Astfel, fondurile obținute vor fi direcționate, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, către Centrele de plasament pentru copii și tineri din capitală.

Alături de îndrăgiții tineri din Grupul coral bărbătesc „Gnosis”, condus de teologul Serghei Crudu, vor concerta:

tinerii muzicieni Ion Slesari (Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, România), Monica Pîrlici (Câștigătoare a concursului „Moldova are Talent”, ediția I - 2013), Daniela Donica (Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, România), Nicoleta Ganea (Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, România), Vlad Tonu (Academia de Muzică din Chișinău), Gabriel Nebunu (Centrul de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga”, Chișinău) și Călin Ganea (Centrul de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga”, Chișinău).

Evenimentul va fi prezentat de către Prot. Dr. Octavian Moșin, Conferențiar Universitar și Paroh al bisericii „Întâmpinarea Domnului”.


Articole postate de același autor
426

Slujba Pasiei oficiată în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski”

Postul Mare este perioada liturgică în care creştinii sunt chemaţi să se apropie mai mult de Dumnezeu, cugetând la Patimile Domnului nostru Iisus Hristos, conştientizând propria păcătoşenie. Astfel, potrivit indicaţilor tipiconale în seara zilei de duminică, 18 martie 2017, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, a săvârşit slujba Pasiei în Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni. Slujba […]