Adunarea ordinară a preoților din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni

44

 Joi, 5 decembrie 2019, în ziua pomenirii Sf. Apostoli din cei 70 Filimon și Arhip, și a celor împreună cu ei, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, în biserica cu hramul «Adormirea Maicii Domnului» din s. Molovata Nouă r. Dubăsari, va avea loc ședința administrativă a preoților din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni.

După Sf. Liturghie și a unui Te-Deum de sănătate, va urma, ca de obicei, mărturisirea preoților de către părintele duhovnic prot. mitr. Ioan Turuta.

În continuare se va desfășura o Conferință pastoral-pedagogică cu tema «Metode interactive moderne pentru idealul educațional la lecția de Religie» susținută de părintele Prot. Iulian Pinteac, paroh al bisericii cu hramul ”Minunea Sf. Arhanghel Mihail” din s. Cocieri raionul Dubăsari.

Vor urma probleme curente și comunicări administrative, dar și o serie de alte detalii, fiind abordate diverse aspecte ce țin de activitatea culturală, pastoral-misionară și administrativă a parohiilor din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

sursa http://protopopiat-criuleni-dubasari.md


Articole postate de același autor
3080

Dacă n-ai dragoste, nimic nu ai…

Dumnezeu dragoste este. Orice ai face, dacă n-ai dragoste şi ai urâciune, de-acuma eşti de partea ispititorului. Vedeţi cum scrie Sfântul Apostol Pavel: “Şi încă mai înaltă cale vă arăt vouă. De-aş vorbi în limbi omeneşti şi limbi îngereşti, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. De-aş avea credinţă ca să mut şi munţii, de-aş şti toate […]Urmăriți-ne pe Facebook!